Monday, December 4, 2023
HomeRedLepota/KozmetikaNovoi proizvod za zaštitu masne kože od sunca

Novoi proizvod za zaštitu masne kože od sunca

Bioderma je kreirala Photoderm NUDE Touch SPF 50+ UVA 25 koji će osobe sa masnom kožom lako i brzo zavoleti, baš kao da je reč o najfinijoj nezi. Zašto? Razloga je mnogo!

1. Zbog veoma visoke dermatološke zaštite od sunca
Kombinacija UVA/UVB mineralnih filtera i Cellular Bioprotection™ patentiranog kompleksa štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja i ublažava posledice koje ono ima na kožu – SPF 50 UVA 25.

2. Zbog kontrole lučenja sebuma tokom osam časova
Kombinacija matirajućih i soft fokus pudera sa Capryloyl Glycine sastojkom, izvedenim iz aminokiseline, reguliše 5-α-reduktazu (enzim uključen u proizvodnju sebuma). Rezultat je trenutno matiranje i dugoročno balansiranje lučenja sebuma.
3. Jer smanjuje nepravilnosti iz dana u dan
Salicilna kiselina u formuli stimuliše obnavljanje ćelija, ujednačavanje tena i smanjuje nepravilnosti nakon tri nedelje korišćenja. Biodermin Fluidactiv patent kombinovan sa Capryloyl Glycineom reguliše kvalitet i količinu sebuma i sprečava nastanak novih akni.
4. Nećete ga osetiti na koži
Lak kao pero, ovaj fluid se na koži pretvara u puder svilenkaste završnice, a posebni mineralni pigmenti ujednačavaju ten. Konačno, evo i kreme koja se može naneti i na zonu oka.
5. Možete ga nositi i kao puder
Tokom dana, kada koža počne da sija, matirajte je Nude preparatom, baš kao što biste to uradili puderom, ili ponovnim nanošenjem ojačajte svoju zaštitu od sunca. Nude se ne nagomilava na koži, a dostupan je u dve boje: natural i light, čijom kombinacijom se može dobiti idealna nijansa za svaki ten.
I još nešto: Bioderma Photoderm NUDE Touch SPF 50+ UVA 25 je hipoalergijski, fotostabilan, bez parfema i parabena. Vodootporan je i pogodan i za odrasle i za decu iznad 10 godina. (2.199 din.)

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!