Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowOd sutra u bioskopima film "Predivna stvorenja"!

Od sutra u bioskopima film "Predivna stvorenja"!

Obaveštavamo vas da je od sutra na redovnom bioskopskom repertoaru film “Predivna stvorenja” (Beautiful Creatures)!
Getlin u Južnoj Karolini možda izgleda kao uspavani južnjački gradić u kojem se nikad ništa ne dešava. Ali, ispod površine, postoje čudne i čarobne sile ukorenjene još u prošlosti, koje će izbiti na površinu, na način na koji stanovnici gradića ne mogu ni da zamisle. Nije slučajnost što već neko vreme Itan Vejt sanja snove o čudnoj devojci, u oluji svetlosti, koja traži njegovu pomoć.
Onog trenutka kada se sretnu ostvaruje se povezanost, toliko jaka da oslobađa jednu sasvim drugačiju oluju. Njihova veza uznemiruje moćne sile Svetlosti i Tame, koje su generacijama održavale krhko primirje u ovom južnjačkom gradiću
U filmu Ričarda LaGraveneza, glavne uloge tumače: Vajola Dejvis, Ema Tompson, Džeremi Ajrons, Elis Englert i Alden Erenrajh.
ALDEN ERENRAJH (Itan Vejt) počeo je da piše, režira i glumi u studentskim filmovima tokom školovanja, što je dovelo do toga da ga otkrije Stiven Spilberg. 2009, Erenrajh je proveo nekoliko meseci u Buenos Airesu glumeći u drami Frensisa Forda Kopole “Tetro”. Sarađivao je sa mnogim svetskim zvezdama kao što su Nikol Kidman, Miu Vasikovsku, Kejt Blančet, Alek Boldvin i dr.
ELIS ENGLERT (Lina Djukejn) bila je nominovana za nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu na festivalu British Independent Film Awards 2012 za ulogu u drami “Džindžer i Roza”. Sa 11 godina, Englertova se prvi put pojavila u naslovu “8”, osmodelnom filmu o različitim pitanjima životne sredine, koji je premijerno prikazan u Kanu 2006. Njena majka, Džejn Kempion, poznati je reditelj.
DŽEREMI AJRONS (Mejkon Rejvenvud) osvojio je Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu “Kolo sreće”. Ovaj Britanac ima izuzetno bogatu filmsku, televizijsku i pozorišnu karijeru. Tu su naslovi: “Žena francuskog poručnika” uz Meril Strip; “Misija”; “Ukleti blizanci” , “Kobna veza”, “Madam Baterflaj”, “Umri muški: Sa osvetom”, “Ukradena lepota” i drugi.
EMA TOMPSON (G-đa Linkoln/Sarafina) je jedna od najpoštovanijih glumica i scenarista. 1993, osvojila je Oskara, Zlatni globus i nagradu BAFTA za ulogu u drami “Hauardov kraj”. Glumila je i u: “Ostaci dana” i za sporednu ulogu u filmu Džima Šeridana “Ime oca”. Glumila je i u filmovima kao što su: “Čudnije od fikcije”, “Hari Poter i zatvorenik Azkabana”, “Henri V”, “Ponovo mrtav” i drugi.
Trejler filma pogledajte ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!