Thursday, June 13, 2024
HomeBlueOdličan Compro za malo para

Odličan Compro za malo para

Compro je jedan od najvećih proizvođača TV kartica na svetu i svakako jedan od brendova kome se najviše veruje kada je prijem  TV signala upitanju. Ekipa Urban portala je već imala priliku da vas bolje upozna sa par sjajnih rešenja iz portfolia ovoga proizvođača, a danas vam predstavljamo VideoMate M330F – TV karticu koja apsolutno sve što vam može zatrebati, a košta smešnu lovu!

Compro VideoMate M330F PCI je analogna TV/FM kartica, sa mogućnošću S3 (Standby) i S4 (Hibernation) programiranog snimanja emisija. Sa certifikovanim Microsoft MPEG-2 kodekom, VideoMate M330F omogućava gledanje/snimanje TV programa u realnom vremenu pomoću programa Windows Media Center u operativnim sistemima Windows 7 i Vista Home Premium, Professional ili Ultimate.

Sa ekskluzivnim pratećim softverom (ComproDTV 4) možete gledati TV program na stonom računaru, a daljinski upravljač omogućava uključivanje/isključivanje, reprodukovanje snimljenih materijala, promenu kanala, snimanje ekrana, podešavanje osvetljaja, zasićenosti, kontrasta i oštrine slike, promenu TV formata kao i izbor stereo/SAP za svaki kanal. Softver nudi funkciju  PiP/PoP (Picture in/out Picture) i tada istovremeno možete gledati emisije u realnom vremenu i snimati iste. Funkcija Video Desktop može se iskoristiti za postavljanje TV prikaza na radnu površinu što ne utiče na istovremeno korišćenje drugih programa.

Računari sa sistemima Win 7/Vista i programom Windows Media Center mogu koristiti pogodni Gadget za gledanje programa uživo, proveru sadržaja programa i liste snimljenih emisija na bočnoj traci. Dobre karakteristike i povoljna cena čine Compro M330F optimalnim rešenjem za gledanje i snimanje TV emisija i radio programa.

Cena (bez PDV-a): oko 2.200,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!