Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowOdržan prvi Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin grad“

Održan prvi Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin grad“

Prvi Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu, „Cineplexx“u Kragujevcu i „Vilin grad“ u Nišu održao se 8. i 9. septembra. Mnogobrojni mališani sa roditeljima su se od 12 do 16 časova zabavljali u holovima bioskopa, radovali poklonima i gledali letnje filmske hitove.
Tokom Porodičng vikenda na repertoaru bioskopa „Cineplexx“ i „Vilin grad“ našli su se Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“, „Madagaskar 3: najtraženiji u Evropi“, „Čudesni Spider-Man 3D“, kao i novi animirani film „Hrabra Merida 3D.
U holovima ovih bioskopa mališani su se družili sa maskotama, mađioničarima i drugim zabavljačima. U beogradskom i kragujevačkom „Cineplexx-u“  mogli su da se oprobaju u veštini streličarstva na poligonu, koji je, u saradnji sa sportskim klubom „Arena No 1“, postavljen povodom animiranog filma „Hrabra Merida 3D“.
Posetioci beogradskog bioskopa učestvovali su i u „Ledenoj menjaži, velikoj akciji razmene 3D kartica sa junacima iz filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, a mogli su i da se druže sa glumicom Milenom Moravčević i glumcem Branislavom Platišom koji su učestvovali u sinhronizaciji filma „Hrabra Merida“ na srpski jezik.
Mališani su se radovali ovoj zabavi,  ali i „Malom Politikinom zabavniku“ i slatkišima koje su dobijali na poklon.
Porodični vikend će postati deo redovnog programa bioskopa „Cineplexx“ i „Vilin grad“. Uz filmske premijere, prateće programe i prigodne sadržaje održavaće se svakog prvog vikenda u mesecu. Sledeći Porodični vikend je zakazan za 6. i 7. oktobar.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!