Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowOdržana svečana premijera filma "Spektra"

Održana svečana premijera filma "Spektra"


Najnovije ostvarenje o tajnom agentu Džejmsu Bondu, „Spektra“, premijerno je prikazano večeras u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center istovremeno u svih 11 sala uz prisustvo mnogobrojnih ličnosti iz javnog života zemlje i regiona. Bioskop je ovom prilikom potvrdio da je mesto okupljanja velikog broja zvanica kako iz poslovnog, tako i političkog sveta i državnog vrha. Njegova Ekselencija ambasador Velike Britanije u Srbiji, gospodin Denis Kif, obratio se svim gostima na tečnom srpskom jeziku, obećavajući nezaboravan provod uz 24. nastavak najduže filmske franšize u istoriji filma.
Činjenicu da novi nastavak serijala ruši rekorde i pre početka redovne distribucije, potkrepljuje i podatak da je srpska premijera filma „Spektra“ održana istovremeno u svih 11 sala bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Među ljubiteljima tajnog agenta 007, na crvenom tepihu našao se i veliki broj zvanica iz javnog sveta među kojima su glumci Bojan Perić, Gordan Kičić, Dragan Vujić-Vujke, Ana Sofrenović i Lazar Ristovski, muzičari iz zemlje i regiona Aki Rahimovski, Karolina Gočeva, Aleksandar Milić-Mili i Danijel Kajmakoski, voditeljke Marija Kilibarda i Sandra Perović, manekenka Marija Tarlać i mnogi drugi.
Poslednji put u ulozi Džejmsa Bonda našao se fenomenalni Danijel Krejg, dok je uloga glavnog negativca poverena dobitniku prestižne nagrade Oskar Kristofu Valcu. Režiju potpisuje Sem Mendez, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monika Beluči, Ralf Fajns, Naomi Haris, Endrju Skot i mnogi drugi.
Film „Spektra” će se na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx naći od 5. novembra u distribuciji Confilma.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!