Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt ShowOdržane "pripreme" za otvaranje 9. Kids Festa

Održane "pripreme" za otvaranje 9. Kids Festa

Prvotimci fudbalskog kluba “Partizan”, Saša Marković i Miloš Ostojić, i glumica Jelena Jovičić, družili su se danas sa posetiocima bioskopa “Cineplexx Delta City”, i tako održali “pripreme” za 9. Dečiji filmski festival Kids fest, koji počinje 14. oktobra i traje do 20. oktobra.     
“Partizan” se pridružio Kids festu u cilju promovisanja fer pleja i dobre zabave, kao i porodičnih vrednosti, dobrog vaspitanja i odrastanja uz kvalitetne sadržaje, koje Kids fest tradicionalno promoviše dobrim filmskim programom i raznovrsnim radioničarskim programom koji se održava u bioskopima tokom trajanja festivala.

9. Kids fest svečano će 14. oktobra u 11:30 u Domu sindikata otvoriti ambasadorka festivala Jelena Jovičić. Nakon otvaranja sledi projekcija filma „Mirko nemirko“, priča o dečaku koji polazi u školu. U školi ništa nije onako kako je on navikao da bude, što stvara brojne zabavne situacije kroz koje prolazi kako dečak, tako i cela njegova porodica.
Tokom trajanja festivala, biće prikazano 14 filmova među kojima su neka od najboljih ostvarenja kinematografije za decu i mlade iz protekle godine, kao što su francusko ostvarenje “Dan vrana”, dokumentarci “Amazonija 3D” (kojim je zatvoren Filmski festival u Veneciji) i “Safari u Africi 3D”, “Nosorog Oto” koji stiže iz Danske, nemački film “Gospodin Mesec”, i drugi.
9. Kids fest se održava od 14. do 20. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i preko 30 gradova širom Srbije.
U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“, „Roda Cineplex“, Dvorani Doma sindikata i bioskopu „Fontana“, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin Grad“.
Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine biće veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je www.kids-fest.com.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!