Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLjubav & SeksOdvojene noći - vatreniji seks

Odvojene noći – vatreniji seks

Daljina povećava želju i čini ljude osećajnijim. Tako je novo istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo kako parovi koji zbog posla spavaju odvojeno – imaju bolji seksualni život.

  • Parovi koji su odvojeni barem jednu noć nedeljno zbog posla, imaju vruć seksualni život u odnosu na one koji dele krevet svaku noć, navodi se u studiji.
  • Sedam od 10 parova postaje energičnije dan pre nego što jedan od partnera odlazi na poslovni put kao i dan kada se vrati.
  • Više od polovine se oseća loše kad su odvojeni od svojih parova, ali povratak popravlja celu situaciju, otkrilo je više od 2.000 parova.
  • Osam od 10 zaposlenih priznalo je da odsustvo stresa i napora koji izaziva dom čini da rade bolje, ali i da se više posvete zadovoljavanju partnera.
  • Jedna od četiri zaposlene osobe priznala je kako je raspoloženija za intimna druženja nakon što provedu noć van kuće jer se tada napune energijom.
  • Parovi koji su razdvojeni dve noći nedeljno imaju seks 110 puta. To je duplo više u odnosu na one koji provode odvojeno manje od 12 noći godišnje (u proseku 56 puta).

“Moj verenik je konsultant i provodi dve noći mjesečno van kuće. Uvijek sam tužna kada mora da ide tako da uvek vodimo ljubav pre nego ode. Kada se vrati osećam se odmorno i spremno za nastavak akcije”, rekla je Kim MekAlister (29).
 
Izvor: B92

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!