Idealno resenje za vrele letnje dane koji nam predstoje …U sopstvenoj reziji napravite maksimalno prijatan ugodjaj u kuci ,dvoristu ,basti ,terasi ili bilo gde drugde gde boravite jer uz ovaj set prskalica koje vodenom parom snižavaju temperaturu vazduha 20 i više stepeni.

Sistem dostupan svakome , za hlađenje otvorenih prostora, terasa porodičnih kuća, balkona višespratnica, prostora uz bazen, prostora ispod tende ili suncobrana itd.

Odlično se primjenjuje na otvorenim prostorima i na mestima gdje se provodi neka aktivnost pa i u kampovima.

Sve što je potrebno za korištenje sistema hlađenja vazduha pomoću raspršivanja vode je priključak odnosno dvorisna slavina za vodu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara.

sistemi hladjenja na otvorenom

Koncept „JUST IN TIME“

Podrazumeva iskorišćenje postojećih resursa, a sve u cilju kreiranja jednog novog načina poslovanja koji bi obuhvatao zaokruženje procesa prodaje i usluge, kako u smislu kvaliteta proizvoda, projektovanja, rokova isporuke, tako i u smislu zatvaranja najpovoljnije finansijske konstrukcije. Osnovne prednosti naše kompanije jesu kvalitetan proizvodni asortiman, kvalitetna usluga i uvek spremno finansijsko rešenje.

TechnoPartner Group je kompanija je osnovana sa ciljem da postane Vaš partner u pronalasku najboljeg rešenja KAD JE U PITANJU MAKSIMALNA ENERGETSKA EFIKASNOST I MINIMALNA CENA KOŠTANJA U EKSPLOATACIJI za vašu kuću, fabrike, sportske objekte, farme…

Kao zastupnici velikih i poznatih kompanija, nudimo:
Toplotne pumpe i čilere (od 5-1,5MW), čilere za procesno hladjenje (5-1,2MW), VRF sistemi, bojlere za toplu sanitarnu vodu (od 100-10.000litara), sistemi za hladjenje na otvorenom, regulisanje vlage, sisteme za dezinfekciju…

Svim korisnicima Technopartner nudi i usluge projektovanja, izvodjenja, servisiranja u garantnom i van garantnom roku.