Thursday, June 20, 2024
HomeBlueOLED-moduli za jednostavno stvaranje kreativne rasvete

OLED-moduli za jednostavno stvaranje kreativne rasvete

Verbatim je predstavio OLED-modul koji dizajneri rasvete, umetnici, inženjeri i arhitekte mogu koristiti za jednostavno i brzo stvaranje kreativne šeme rasvete, korišćenjem Verbatimovih panela VELVE OLED (organic light-emitting diode). Svaki modul sastoji se od uokvirenog panela VELVE OLED, sa podesivom bojom i površinom dimenzija 123 x 123 mm, koja emituje svetlost. Štampana pločica sa kontrolnom elektronikom montirana je na pozadini svakog panela. Dimenzije uređaja su 146,4 x 133,3 x 8,7 mm i teži 192 grama.

OLED- modul podržava prigušivanje svetlosti, troši 2,6 W iz 24-voltnog jednosmernog strujnog izvora i podržava sisteme DMX512 i DALI, a integrisana kalibracija obezbeđuje ravnomernu distribuciju svetla od panela do panela. Nudi RGB-boju na 47,6 lumena, osvetljenost od 1.000 kandela po kvadratnom metru pri temperaturi boje od 3.000 K i uz svetlosnu efikasnost od 31 lumena po vatu.

Previous article
Next article
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!