Monday, February 26, 2024
HomeRedLjubav & SeksPet načina kako da uništite i najsavršeniju vezu

Pet načina kako da uništite i najsavršeniju vezu

Iako mislite da je vaša veza savršena i da baš ništa ne može da je poljulja ipak postoje neke stvari, koje radite nesvesno ili namerno, koje u tren oka mogu da unište potpuno dobru i srećnu vezu, pokazuju najnovija istraživanja. Pročitajte na koje sve načine i najsrećnija veza može da propadne.
Rezultati su pokazali da preterana briga može potpuno da uništi savršeno zdravu vezu. Fokusiranje na negativne strane bitno utiče na sve što radite, pa tako i na vaš ljubavni odnos.
1. Prestanak međusobne komunikacije

  • Možete da pričate šta hoćete, ali jednom kada prestanete da sa partnerom razmenjujete osećanja i misli koje vam se motaju po glavi, prekid je neizbežan. Stanje “mirovanja” ubrzo će izblediti sve dobro što ste imali, i zato pre nego što počnete jedno drugo da ignorišete, budite spremni na ono najgore.
  • Ako ne želite da dođe do toga naterajte sebe da svakodnevno izražavate svoja osećanja, pričate o onome šta ste radili ili onome što biste želeli da radite. Komunikacija je ključ uspeha, ne zaboravite to!

2. Uzimati svoju polovinu zdravo za gotovo

  • Da, on ili ona su odabrali baš vas, i tu su jer to žele, a ne zato jer moraju. I nemojte to da zaboravite ni u jednom trenutku! Podsetite svog dragog zašto je tako poseban, ne zaboravite da mu kažete “hvala” kad učini nešto za vas, jer male stvari su temelj dobre veze.

3. Ispadi ljubomore

  • Da, svi smo mi ljudi, i ponekad ne možemo da kontrolišemo emocije koliko bismo to želeli. Ipak, u nekim situacijama bi trebalo da postoje granice – ne proveravajte njegov mobilni telefon, ni mejl samo iz čiste znatiželje.

4. Nametljivo ponašanje

  • Da, individualnost je bitna u nekom odnosu, i zato dobro pripazite kako reagujete. Želi li on ili ona da ide u provod sa svojim društvom, nemojte ga/ju odgovarati. Poštujte njegove/njene želje i ne budite nametljivi.

5. Ultimatumi

  • To zaista niko ne želi da sluša i jasno je zbog čega.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!