Wednesday, May 22, 2024
HomeRedLjubav & SeksPet tajni uspešne veze

Pet tajni uspešne veze

Da bi veza bila uspešna, oboje partnera moraju da se potrude i da predano rade na njoj. Evo šta ti možeš da učiniš da tvoja veza bude kvalitetnija i da oboje budete zadovoljni.
Ne prikrivaj nezadovoljstvo
Prikriveno nezadovoljstvo truje svaku vezu, pa ako ti nešto smeta, reci to odmah! Nemoj da čekaš da te nezadovoljstvo prođe ili da na silu pokušavaš da se pomiriš s nečim jer će takav pristup na kraju da rezultira napadom besa.
Ne gunđaj
Konstantno kritikovanje i prigovaranje ničemu ne vodi. Umesto da gunđaš svaki put kad on urani nešto pogrešno, bolje ga pohvali kad uradi nešto dobro i korisno.
Probudi strast
Ne dozvoli da seksualni život pati. Čim primetiš da stanje u spavaćoj sobi nije kao nekada, zapitaj se zašto je tako i preduzmi nešto da ponovno oživiš strast.
Daj mu prodstora
Održavaj ravnotežu između potrebe za njim i želje da budeš s njim. Imaj na umu da je svima potrebno vreme kada će se posvetiti samo sebi. Ako je tužan, ljut ili nervozan pusti ga da to reši sam sa sobom umesto da ga stalno ispaituješ šta mu je.
Pomirenje
Nikad ne idite u krevet posvađani, razgovarajte dok svađu ne rešite ali nemoj da dopustiš da negativna osećanja dugo ostanu u vama. Kompromis je ključ dobrog odnosa.
 
Izvor: Joy
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!