Friday, May 24, 2024
HomeBluePeti Ericsson nagradni konkurs za programere

Peti Ericsson nagradni konkurs za programere

Kompanija Ericsson petu godinu za redom pokreće nagradni konkurs za programere, koji je otvoren za sve zainteresovane studente i manje i srednje kompanije, do 28. februara 2014. godine.

Pravo učešća na Ericsson Application Awards 2014 imaju studenti, kao i male i srednje kompanije (do 100 zaposlenih), koji će se takmičiti u zasebnim kategorijama. Tema ovogodišnjeg konkursa je „Apps for working life“, odnosno aplikacije koje će omogućiti korisnicima jednostavnije načine za sprovođenje inovacija i zajednički rad. Tema konkursa prati Ericssonovu viziju Umreženog društva, u kojem je posredstvom mobilnosti, brodbend-a, cloud-a, aplikacija i usluga sve povezano. Prijavljeni pojedinci i timovi razvijaće aplikaciju na zadatu temu na Android i iOS platformi.

Nagrada za prva mesta u obe kategorije iznosi 25.000 evra, dok je za drugoplasirane 10.000 evra. Takođe, ovaj konkurs omogućiće prijavljenim takmičarima da se dokažu na svetskoj sceni i stupe u kontakt sa vodećim telekomunikacionim kompanijama. U 2013. ukupno su učestvovala 192 tima iz 52 zemlje, uključujući i Srbiju. Pobednik u studentskoj kategoriji bio je tim GreenSpark iz Portugalije, dok je među kompanijama pobedu odneo TboxApps iz Velike Britanije.
Više informacija o Ericsson Application Awards konkursu nalazi su na sledećoj adresi www.ericssonapplicationawards.com.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!