U okviru promocije koncerta “Tuborg presents Depeche Mode”, Tuborg u saradnji sa festivalom “Vračar Rocks!” organizovao je u Centru za kulturu Božidarac jedinstveno muzičko takmičenje „Be in Depeche Mode”. A pobednički bend „Plastic Sunday” pored novčane nagrade za kupovinu instrumenata dobiće priliku da nastupi na dan koncerta Depeche Mode, pre otvaranja kapija. 
Više od 20 bendova prijavilo se na konkurs, a Top 5 bendova koji su dobili najviše glasova na Tuborg Facebook strani, nastupili su sinoć pred mnogobrojnom publikom i tročlanim žirijem u sastavu-proslavljeni muzičar, frontmen benda Električni orgazam, Srdjan Gojković Gile, doajenka muzičkog novinarstva Dubravka Duca Marković i promoter kampanje „Tuborg presents Depeche Mode” glumac Petar Strugar.
Kao podrška mladim bendovima nastupile su i grupe Svi Na Pod i nova zagrebačka electro-rock senzacija After Je Bolji Od Partija, u okviru koga nastupaju članovi širom regiona popularnih sastava Elemental i Lollobrigida.
Brend Tuborg, koji se uvek vezivao za dobru muziku i najvažnije muzičke događaje u Srbiji, sa velikim zadovoljstvom našoj publici predstaviće koncert muzičkih velikana Depeche Mode, kao i nastup benda “Plastic Sunday” koji će zagrejati publiku pre otvaranja kapija.
Beograd će biti sedma po redu stanica na velikoj turneji Depeche Mode koja otpočinje 4. maja u Nici, a u okviru koje će održati 39 koncerata u 25 evropskih država.
Ulaznice za koncert u Srbiji mogu se kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3990 dinara, fan pit ulaznice su 5990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9900 dinara.