Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowPočinje snimanje novih epizoda domaće igrane serije Zvezdara

Počinje snimanje novih epizoda domaće igrane serije Zvezdara


U poznatom beogradskom restoranu Kašmir, najavljeno je snimanje novih 20 epizoda popularne serije Zvezdara, uz veći deo glumačke i autorske ekipe serije i prisustvo mnogobrojnih medija. Posle velikog uspeha prvog ciklusa serije koju je svake nedelje pratilo oko milionisedamstotinahiljada gledalaca, RTV Pink kao producent serije i Studio Čaplin kao izvršni producent serije odlučili su se na snimanje novih epizoda koje će realizovati impozantna glumačka ekipa. Uz brojne poznate glumce čije je likove publika zavolela u prvom serijalu: Branislav Lečić (Stenli), Igor Đorđević (Vožd), Anita Todorović (Nada), Siniša Ubović (Bogdan), Vesna Čipčić (Andja), Gorica Popović (Eli), Nenad Ćirić (Dragi), Zorana Bećić (Violeta), Sofija Juričan (Coka), Miljan Prljeta (Dušan), Dragana Turkalj (bankarka), Dragana Mićalović (Dana) Stevan Pijale (Gagi) glumačka ekipa osnažena je našim vrsnim glumcima medju kojima su:Mira Banjac, Aljoša Vučković, Frano Lasić kao i mladim talentovanim glumcima medju kojima se izdvaja Maja Šipovac koja će u nastavku tumačiti lik Vere.

Autor scenarija i reditelj serijala Dragoslav Lazić najavio je još uzbudljiviji nastavak priče o Beogradu danas, uz brojne dramske i ljubavne zaplete ali i finu satiru na današnje vreme. Odlukom čelnih ljudi TV Pink Željka Mitrovića i Milice Mitrović, novi ciklus serije biće realizovan sa novom tehnikom, koja će značajno doprineti modernijem izrazu i većem kvalitetu slike i zvuka. Pored pojačanja u glumačkom timu osnažena je i autorska ekipa: pomoćnik reditelja je mlada beogradska rediteljka Milica Stojanović a novi direktor fotografije Predrag Mišić. Kostime za seriju radi poznata modna kreatorka Suzana Perić. Generalni pokrovitelji serijala su kompanija Pionir, Subotica vodeći proizvodjačkonditorskih proizvoda u Srbiji i Alfa-Plam iz Vranja vodeći proizvodjač grejnih tela u Srbiji i jedan od 5 najvećih proizvodjača grejnih tela u Evropi, obe članice Alco grupacije.

Na konferenciji su izmedju ostalih govorili i Branislav Lečić koji je istakao da veruje da će serija koja ima dobru priču i sjajan glumački tim biti još gledanija u novom ciklusu i da je satira veoma važna da bismo kao narod imali svest o sebi i vremenu u kome živimo. Frano Lasić nije krio zadovoljstvo zbog rada na ovom projektu posebno pohvalivši scenario novih epizoda, a  Aljoša Vučković i Vesna Čipčić otkrili su da će u nastavku serijala biti direktni parneri i  da se tome veoma raduju.
Snimanje serije počinje naredne nedelje a prve epizode novog ciklusa  gledaoci će moći da vide na televiziji Pink u standardnom udarnom večernjem terminu nedeljom od 20 časova već krajem novembra.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!