Sunday, July 14, 2024
HomeUrban vodičBioskopiPorodični dan uz sinhronizovani film ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ 4. jula

Porodični dan uz sinhronizovani film ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ 4. jula

Nove avanture zeca Petra i družine stigle su u Cineplexx bioskope i veliko platno. Ne propustite nastavak sinhronizovane avanture na Porodičnom danu u nedelju 4. jula od 12 do 17 časova. Uz svaku kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon poster iz filma. Karte su u prodaji.

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar i Toma zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije.

Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Stefan Bundalo, Tamara Aleksić, Aleksandar Radojičić, Iva Stefanović i drugi ponovo su pozajmili glasove omiljenim junacima i čekaju te u novim pričama na Porodičnom danu 4. jula, dok režiju sinhronizacije opet potpisuje Iva Milošević.

Uz svaku kupljenu kartu obradovaćemo mališane poklon posterom filma „Zec Petar – skok u avanturu“.

Trejler filma ,,Zec Petar: Skok u avanturu“

Ulaznice su u prodaji za Porodični dan u prodaji su na blagajnama svih Cineplexx bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!