Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowPovoljan provod za celu porodicu tokom vikenda na 8. KIDS FESTU

Povoljan provod za celu porodicu tokom vikenda na 8. KIDS FESTU

Najpopularniji dečiji festival zabave, 8. Dečiji filmski festival KIDS FEST traje tokom vikenda 20. i 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.
Deca i odrasli imaju priliku da gledaju zanimljive filmove za decu i mlade iz celog sveta po veoma povoljnim cenama, znatno nižim od regularnih cena za bioskopske projekcije. Zavisno od bioskopa i vrste projekcije (2D ili 3D), cene karata se kreću od 160 do 370 dinara.
Do nedelje, 21. oktobra, 8. KIDS FEST dešava se u beogradskim bioskopima  „Cineplexx Delta City“, „Kolosej“ i „Roda Cineplex“, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, kao i u Nišu u bioskopu „Vilin Grad“.
Dečiji filmski festival KIDS FEST tradicionalno je dobra prilika da se u bioskopima gledaju zanimljivi dokumentarci o prirodi, koji se retko nađu na redovnom bioskopskom repertoaru. Iz Velike Britanije stiže film „Kralj pingvina 3D“, a iz Francuske „Beni se vraća kući“, priča o zarobljenom bonobo majmunu koji se vraća u divljinu.  Među animiranim filmovima tu su „Gumeni Tarzan 3D“, „Marko Makako“, „Priča o delfinu sanjaru“, „Vanila gorila“ i „Igračke sa tavana“.
Za malo stariji školski uzrast tu su igrani filmovi „Rat dugmića“, „Tajna kuće krokodila“, „Kauboj“, „Tata vrati se kući“, „Mali vukodlak“, „Ledeni zmaj“, kao i „Tvigson u nevolji“.
Sve informacije o programu mogu se naći na sajtu: www.kids-fest.com, a inserte iz filmova možete naći na adresi:
www.youtube.com/watch?v=hW1BaZKdzuE
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!