Monday, April 15, 2024
HomeBluePovoljna memorijska kartica iz Samsung-a

Povoljna memorijska kartica iz Samsung-a

Memorijske kartice već godinama predstavljaju najlakši, najjednostavniji i najbezbedniji način za prenos podataka i što je jako važno prilagođene su radu sa velikim brojem uređaja. Najrasprostranjenije su SD (Secure Digital) memorijske kartice, kao i njihovi derivati  (microSD i miniSD kartice), a Samsung je definitvno No 1 brend u ovoj oblasti sa preko 40 različitih rešenja SD kartica u svojoj aktuelnoj ponudi. Best Buy SD kartica koju Samsung potpisuje u ovom momentu nosi oznaku SDHC 4GB MB-SS4GB/EU – odlična je za sve namene i košta nešto preko 600,00 dinara.

Radi se o veoma dobroj SD kartici kapaciteta 4GB koja je prvenstveno namenjena umeren zahtevnim korisnicima kojima je bitno da brzo i lako skladište svoje omiljene filmove, fotografije i muziku. Kartica pripada klasi 4, što znači da joj je minimalna brzina upisa podataka iznosi 4MBps, dok joj je brzina čitanja daleko veća i kreće se u okvirima od 24MBps. Kartica je vrhunske izrade i delimično je otporna na padove i potrese, ali nije vodootporna – tako da vam ne preporučujemo da se sa njom igrate u vodi J. Njena velika prednost joj je što je kompatibilna sa svim aktuelnim platformama i što se odlično razume sa 99% SD čitača kartica na tržištu. Kao što smo napomenuli cena SDHC 4GB MB-SS4GB/EU kartice je fantastična i ona je pored svega navedenog  njen glavni adut.
Cena (sa PDV-om): 627,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!