Sunday, April 21, 2024
HomeBluePovoljna microSD kartica iz Samsung-a

Povoljna microSD kartica iz Samsung-a

Za kraj ovomesečne priče o Samsung memorijskim karticama ostavili smo model micro SDHC 4GB MB-MS4GB/EU. Kao što se iz naziva kartice može zaključiti reč je o microSD kartici kapaciteta od 4GB, a ista je osmišljena za umereno zahtevne korisnike i pripada klasi 4 (Class 4 rešenja ). To uprevodu znači da joj je minimalna brzina upisa informacija 4MBps, dok je brzina čitanja daleko veća i kreće se u okvirima od 24MBps, a može biti i veća. Ono što je još krakteristično za ovu memorijsku karticu je izrada koja je na najvišem mogućem nivou, a to korisniku garantuje maksimalnu zaštitu od svih spoljnih uticaja, padova i potresa. Ipak, SDHC 4GB MB-MS4GB/EU memorijska kartica nije otporna na prolivanje tečnosti, pa je naš savet da se nikako ne drži u blizini vode.

Jača strana testirane micro SDHC 4GB MB-MS4GB/EU memorijske kartice se krije i u visokom nivou kompatibilnosti sa najrazličitijim gedžetima i računarima, kao i radu sa svim aktuelnim desktop i mobilnim platformama. Cena joj je na domaćem tržištu izuzetno povoljna i upravo zbog nje od nas dobija preporuku više.
Cena (sa PDV-om): 641,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!