Monday, April 15, 2024
HomeRedLjubav & SeksPoze u kojima veličina nije bitna

Poze u kojima veličina nije bitna

Naravno da veličina nije bitna već činjenica da se oba partnera opuste i da na kraju dožive vrhunac. Ukoliko je vaš partner obdaren ili pak ima drugih “problema” evo par poza u kojima ćete oboje uživati u čarima seksa.
Najbolja poza za obdarene

  • Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena vertikalno u odnosu na njega obuhvatajući njegov torzo nogama.
  • Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontroliše svog muškarca.

Najbolja poza za ispodprosečne

  • S obzirom na to da je dokazano da i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene.
  • Klasičan “doggie style” s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima, poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.

Najbolja poza za one koji “žure”

  • Ženama je potrebno malo više vremena da dožive ograzam, a često se dešava da partner to vreme nikako da dočeka. Poza u kojoj muškarac sedi na ivici kreveta s nogama na podu, a žena mu sedi u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera.
  • U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa je prevremena ejakulacija gotovo sigurno odložena.

 
Izvor: B92-SuperŽena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!