Sunday, July 14, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaPoznati finalisti Beogradskog autorskog rok festivala - BARF12

Poznati finalisti Beogradskog autorskog rok festivala – BARF12

Članovi Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS), organizatora Beogradskog autorskog rok festivala, odabrali su finaliste BARF12 koji će nastupiti u Domu omladine 26. novembra.

Od oko 50 poslatih prijava, broj prihvaćenih i potvrđenih učesnika dvanaestog Beogradskog autorskog rok festivala je 41. Žiri zadužen za odabir finalista je i ovoga puta imao težak zadatak da probere one koji će se predstaviti i na finalnoj večeri 26. novembra u Domu omladine Beograda u sali Amerikana. Odlučeno je da broj finalista umesto planiranih 6 bude čak 11!

 

URMUS kao organizator festivala zahvaljuje se svim učesnicima festivala i želi svima puno uspeha u daljem radu. „Kvalitet svih učesnika je i ove godine bio na zavidnom nivou. Nažalost, ne mogu svi da prođu u finale, ali se trudimo da što većem broju učesnika pružimo šansu, te je i ovog puta predviđen broj od 6 finalista proširen“ kažu iz URMUS-a

 

Finalisti BARF12:

·        AZUR (Beograd)

·        EGO (Niš)

·        NERV (Beograd)

·        NEVREME (Kuršumlija)

·        RED DANGER (Negotin)

·        ПETRA (Beograd)

·        MUSICAL DOCTORS (Valjevo)

·        KULISE (Jagodina)

·        DEMO. D (Beograd)

·        SORABI (Beograd)

·        PERA BRADA POTOMAK (Beograd)

 

Ove godine je znatno povećan broj finalista, na uštrb revijalnog dela festivala. Pored bendova finalista u revijalnom delu će nastupiti kao specijalni gosti bend STEFAN NEMANJA. Nemanja Savić jedan je od najistaknutijih članova URMUS-a, zadužen za organizaciju festivala svih ovih godina, i veliko nam je zadovoljstvo što će sa svojim novim bendom podeliti sa nama muziku sa svog debi albuma “Rođen sa slomljenim srcem”.

 

Finalisti će se “boriti” za VREDNE NAGRADE!

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF12.

·        I nagrada koju dodeljuje SOKOJ za najbolji autorski bend je 80.000,00 dinara; nastup na Bunt rok festivalu 2024. godine; snimanje i digitalno izdanje singla za Multimedia Music 

·        II nagrada koju dodelju organizacija PI za najbolje izvođenje je 50.000,00 dinara

·        III nagrada (nagrada publike) koju dodeljuje URMUS, OFPS i muzički studio MAŠINA 23 je snimanje singla u muzičkom studiju MAŠINA 23; direktan plasman na Zaječarsku Gitarijadu 2024. godine

Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala. Od ove godine uspostavili smo saradnju i sa SAE Institutom u želji da konačno dobijemo kvalitetan audio snimak izvođenja svih učesnika festivala. U saradnji sa Multimedia Music objaviće se i kompilacija pesama odabranih bendova sa ovogodišnjeg BARF-a. Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

 

Pozivamo vas da dođete u nedelju 26. novembra od 18.30h u Dom omladine u što većem broju i da podržite ove sjajne bendove! Ulaz na festival će se kao i prethodnih godina naplaćivati simboličnih 200 RSD, a karte će se prodavati na ulazu pred početak festivala. Kupljena ulaznica će ujedno služiti i za glasanje publike.
Tačna satnica i redosled nastupa bendova u takmičarskom delu biće naknadno objavljeni.

Sve dodatne informacije o festivalu možete naći ovde.

 

 

Pobednici BARF11, Cardinal Point: https://youtu.be/p7mVrFMri24?si=KPieAN3T6e24UdsN  

 

https://www.youtube.com/user/barf2011urmus/

https://www.facebook.com/BARF2011/?ref=br_rs

https://www.instagram.com/beogradskiautorskirokfestival/

https://www.facebook.com/urmus/

http://urmus.rs/

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!