Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowPre Ponoći (Before Midnight) premijerno u bioskopu Kolosej 28. avgusta

Pre Ponoći (Before Midnight) premijerno u bioskopu Kolosej 28. avgusta

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će premijera film “Pre Ponoći“ (Before Midnight) biti održana u sredu, 28. avgusta, u bioskopu Kolosej, u terminu od 20.45h. Džesi i Selin su se upoznali kad su imali dvadesetak godina u filmu „Pre svitanja“ (1995.), ponovo su se sastali u filmu „Pre sumraka“ (2004.), a sad, u filmu „Pre ponoći“, suočavaju se s prošlošću, sadašnjošću i budućnošću; porodicom, romansom i ljubavlju. Pre nego što sat otkuca ponoć, njihova priča će se rasplesti.      
Američki otac, Džesi, (Itan Hok) prati svog sina Henka na aerodromu u Grčkoj. Henk se vraća u Ameriku nakon što je proveo najlepše leto u životu sa Džesijem i njegovom porodicom. Ovom srednjoškolcu mnogo lakše pada rastanak nego njegovom 40-godišnjem ocu.

Ispred aerodroma, Džesi će se pridružiti svojoj porodici: Selin (Džuli Delpi), i njihovim ćerkama bliznakinjama, Eli i Nini. Dok se voze po predivnim predelima Mesinije, Džesi i Selin razgovaraju – o tome što toliko daleko žive od Henka, o njenoj karijeri i nadi da će naći novi posao, o preplitanju moderne i drevne Grčke oko njih. Džesi spominje da želi da se iz Pariza presele u Ameriku, ali Selin je, posle života u Njujorku, odlučila da se tamo više ne vraća.
Džesi je uspešan pisac i u Grčkoj borave u vikendici jednog pisca, živopisnoj vili na selu. Džesi ima nalete kreativnosti koja oduševljava okupljeno društvo, prijatne grčke parove, ali Selin – čija je prošlost poslužila kao inspiracija za Džesijeve romane – možda nije toliko oduševljena da bude privlačna francuska muza za Džesijevu karijeru.
Njihovi grčki prijatelji će im pokloniti noć u luksuznom hotelu na plaži i ponudiće se da im pričuvaju bliznakinje. Oni će krenuti peške do tamo i na tom putu će proći kroz spektakularnu prirodu, šetaće pored poljana i sela, uživaće u razgovoru, zadirkivanju, debati i flertovanju.
Šta će jedan par koji je u dugoj vezi raditi u divnom hotelu osim da odbaci sve brige, odgovornosti i odeću i baci se na vođenje ljubavi? Ali Džesija i Selin će realnost omesti u tome: problemi oko dece, posla, ambicija, razočaranja; usponi i padovi ljubavne veze; napori koje iziskuje odnos koji se produbljuje i razvija. Njihova idilična noć će ih testirati na neočekivan način.
Od četvrtka, 29. avgusta, romantična drama “Pre ponoći” stiže na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš) i Cineplexx Mne (Podgorica).

  • Premijerno 28. avgusta u bioskopu Kolosej u 20.45h, u bioskopima od 29. avgusta 2013.
  • Režija: Richard Linklater
  • Uloge: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick
  • Scenario: Richard Linklater, Julie Delpy
  • Žanr: drama
  • Studio: Sony Pictures Classic
  •  Trejler filma možete pogledati ovde:
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!