Monday, February 26, 2024
HomeRedLjubav & SeksPrebrodite raskid!

Prebrodite raskid!


Raskidi, definitivno nisu laki, bilo da je veza trajala mesec dana ili nekoliko godina. Ukoliko, okruženi papirnim , navlaženim maramcama mislite da više nikada neće biti bolje, grdno grešite. Biće bolje, i to bez njega, sa nekim vrednijim. Otkrivamo vam emocije koje će mnogi iskusiti nakon raskida i način kako ih najlekše prebroditi.
Dan nakon raskida veze
Zovete prijateljice i nabavljate zalihu papirnih maramica. Emocije variraju zavisno o percepciji prekinute veze i vrsti veze – njenoj dužini, ozbiljnosti, vezanosti za partnera, da li su živeli zajedno i da li su se kretali u istom krugu prijatelja. Obično se onaj koji je ostavljen oseća potreseno i poniženo jer situaciju povezuje sa svojom vrednošću i privlačnošću, umesto sa slaganjem sada već bivšeg partnera i njihovom emocionalnom povezanošću.
Nedelju dana nakon raskida veze
Vreme je kada se zatičete kako dugo buljite u mobilni telefon uzaludno se nadajući da će vas pozvati. Stručnjaci savetuju, ako ste mu slali SMS-ove, vreme je da prestanete. Stvari koje vas čine patetičnima nisu vam u interesu.
Razgovarajte sa prijateljima o svojim osećanjima jer će vam to doneti emocionalno olakšanje i pomoći vam da sagledate šta se u stvari u toj vezi dogodilo.
Mesec dana nakon raskida veze
Kako se osećate mesec dana kasnije, zavisi od toga kako ste podneli raskid u početku. U zavisnosti od toga da li ste sedeli kod kuće plačući ili izlazili s prijateljima, sada ćete imati narušeno samopouzdanje s nedoumicama vezanim uz same sebe ili ćete otkriti blagoslov u tome što više niste s osobom koja vam nije odgovarala. Ovo je ključno vrijeme za početak novih aktivnosti.
Godinu dana nakon raskida veze
Ako je veza bila kratka, već ste krenuli dalje, ako ste zaista duboko bili vezani, sada treba da se uposlite i tražite na drugim mestima ono što ste cenili kod bivšeg partnera.
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!