Monday, May 20, 2024
HomeBlueArt ShowPredivna Zvončica od 20. decembra na redovnim repertoarima!

Predivna Zvončica od 20. decembra na redovnim repertoarima!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da od četvrtka, 20. decembra, najnoviji sinhronizovani 3D animirani film “ZVONČICA I TAJNA KRILA” stiže na redovne repertoare naših bioskopa.
Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac, Kupina Film (Niš), Cineplexx Vilin Grad (Niš) I Cineplexx Mne (Podgorica).
U spektakularnom filmu “Tajna krila” Dizni s ponosom poziva publiku na putovanje sa Zvončicom, jednim od najvoljenijih i najprepoznatljivijih likova na svetu, u zadivljujući zabranjeni svet koji će joj doneti fantastična otkrića o njenom životu.
Animirana avantura za celu porodicu, “Tajna krila” su fantastična priča koja će odvesti Zvončicu iz toplog sveta Doline vila, preko “velikog prelaza” u mističnu Zimsku šumu. Tu ćemo upoznati sijaset novih likova zimskih vila i otkrićemo magičnu tajnu: Zvončica ima sestru, podjednako dobro raspoloženu i razigranu Zimzelenku.
Za Zvončicu i ostale vile iz toplih godišnjih doba, Zimska šuma predstavlja misteriozno i zabranjeno mesto. Tople vile ne smeju da prelaze u svet zimskih vila i obratno jer će tako rizikovati da unište krila. Međutim, pošto ne može da iskontroliše svoju radoznalost, Zvončica će krišom preći granicu i ući u zimu gde će se nešto neverovatno desiti – njena krila će početi da svetlucaju i sijaju. Ona će zaštititi krila toplim ogrtačem i ući će dublje u misterioznu Zimsku šumu gde će upoznati Zimzelenku, ledenu vilu čija će krila takođe početi da svetlucaju kad joj se Zvonce približi. Uz pomoć Čuvarka, ekscentričnog ali mudrog vilenjaka, Zvončica i Zimzelenka će otkriti zašto dele ovu neobičnu i veličanstvenu povezanost – one su rođene iz istog bebinog smeha, ali ih je vetar oduvao na različite strane. Njihova identična krila mogu da znače samo jedno – one su sestre.
Samo u bioskopima Kolosej i Cineplexx Delta City film “ZVONČICA I TAJNA KRILA” nalazi se na repertoaru već sada. Požurite i pogledajte ovaj simpatični film pre ostalih!
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!