Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowPredstavljen prvi trejler za film BES

Predstavljen prvi trejler za film BES


Tek dovršen “BES”, novi filma Bred Pita, dobio je finalni trejler. Snimljen prema istinitoj priči i u režiji Dejvida Ajera (koji je napisao i scenario) ovaj napeti ratni film prikazuje poslednje mesece II svetskog rata. “BES” je M4A3E Sherman tenk kojim upravlja narednik Wardaddy (Pit), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Evropu. Zajedno s nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokuša će nemoguće – probiti se do glavnog nacističkog štaba.

“ BES “ je priča o velikoj hrabrosti, ali i o velikom strahu s kojim su se morali suočiti sasvim obični ljudi. “BES” je priča o pobedi nad samim sobom koja je nužna za ostvarenje viših ciljeva.

U filmu se osim Breda Pita  pojavljuju i Šija LeBuf i Dzejson Isak , a zanimljivo je da se pre snimanja filmska ekipa pripremala početkom septembra 2013. godine u Herdforširu  u Engleskoj u kojem je Pit i naučio da upravlja  tenkom M4A3E Sherman. Meštani su ga često mogli videti za njegovim upravljačem na okolnim livadama, a prave scene snimljene su nekoliko nedelja  kasnije u okolini  Oksfordšira. Autentičnosti filma pridonosi i originalni  artefakti  korišteni u filmu poput premijernog nastupa pravog nemačkog  tenka “Tigar” iz II svetskog rata po prvi put u istoriji  sedme umetnosti.

Uverite se u to i sami u finalnom trejleru za film BES kojeg ekskluzivno donosimo kao i u najnovijim ekskluzivnim fotografijama iz filma

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!