Wednesday, May 22, 2024
HomeTechnolifeGedžetiPreko 200 km sa samo jednim punjenjem baterije!

Preko 200 km sa samo jednim punjenjem baterije!

Aktuelna epidemiološka situacija većinu stanovništva je naterala da se ozbiljno pozabavi temom ekonomičnosti na svim nivoima, a posebno kada je reč o mogućnostima povoljnijeg i ekološki prihvatljivijeg prevoza. Električni bicikli mogu biti odlična alternativa i sjajno rešenje za brzo i lako odlaženje na posao, u kupovinu ili dobru rekreaciju, ali i za dostavu hrane i različitu vrstu prevoza laganijih predmeta. Sa njima je moguće lako preći uzbrdicu, izbegnuti ozbiljne gradske gužve i brzo stići do željene distance.

Domaća kompanija E prime nalazi se u samom vrhu među EU proizvođačima električnih bicikala i ime je iza koga stoje ozbiljne nagrade, kako za sam dizajn električnih bicikala, tako i za njihovu ekonomičnost i visoku upotrebnu vrednost. Pored odličnih rezultata na domaćem tržištu i sjajno prihvatanje od strane domaćih kupaca, E prime je naišao na dobar odziv i kod inostranih kupaca, koji u ovom brendu vide odlične električne bicikle po pristojnim cenama.

Za sve one koji žele da sebi nabave električni bicikl jako je važno da se upoznaju sa nekim bitnim informacijama. U tom smislu posebno je važno znati da za električne bicikle nije potrebna registracija, da sa lakoćom izbegavaju gradske gužve, kao i da su jednostavni za parkiranje i održavanje.

Ekonomičnost je svakako ključna, pa tako u slučaju E prime električnih bicikala sa samo jednim punjenjenjem baterije moguće je preći zaista ozbiljnu kilometražu. Prema zakonu o korišćenju električnih bicikala u saobraćaju važno je istaći da je vožnja ovih dvotočkaša uz asistenciju el. motora ograničena na 25 km/h, nakon čega dalje ubrzava isključivo vozač. Kompanija E prime nedavno je radila jedan zanimljiv test izdržljivosti baterija u njihovim električnim biciklama (konkretno modela Effecto/Effecta) koji pokazuje kako je sa jednim punjenjem baterije moguće preći i preko 200 km.

Video možete pogledati na ovom link-u

Sve naše električne bicikle odlikuje vrhunski kvalitet apsolutno svakog detalja i ugrađenih delova i to je nešto oko čega nema diskusije i bilo kakvih kompromisa. To se posebno odnosi na baterije koje se ugrađuju u sve naše električne bicikle za koje pouzdano možemo da tvrdimo da donose najveći mogući stepen energetske efikasnosti u ovom trenutku. Svi testovi rađeni i ovde i van granica naše zemlje to govore, kao i naši potrošači od kojih dobijamo samo pozitivne povratne informacije.” – izjavio je Milan Manojlović ispred kompanije E prime.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!