Monday, February 26, 2024
HomeBlueArt ShowPremijera novog spota grupe IN VIVO

Premijera novog spota grupe IN VIVO

Popularni dvojac IN VIVO sa ponosom najavljuje premijeru novog spota za pesmu “Meni je dobro” na svom kanalu YouTube, zakazanu za sredu, 04. decembar u večernjim satima. Neven Živančević i Igor Maljukanović objašnjavaju da su pesmu radili sa kolegama Djomlom KS i  Markonijem.
Snimanje većeg dela spota odvijalo se na egzotičnom Tajlandu, u Bangkoku, na Puketu, kao i na Maja Beju gde je sniman film „Plaža” sa Leonardom di Kaprijem. Neki kadrovi su zabeleženi i u velikom luna parku u blizini mondenskog letovališta Sen Trope, gde se Igor isprobao čari nebeskog skoka – najveće adrenalinske atrakcije u Francuskoj. Takođe, snimano je i u grčkom letovalištiu Paralija. Nakon svih tih putešestvija, momci su se okupili u dvorištu Djomline kuće u Zemun Polju i tu snimili završne scene spota.
“Ako stavim na stranu prelepe predele i beskrajno tirkizno more koje Tajland pruža, najveći utisak mi je ostavio skok iz aviona. To je nešto što sam godinama želeo da uradim, a ovaj spot je bio dobra prilika za to”, objašnjava Neven, a Igor dodaje: „ Nezaboravan je momenat kada smo napunili penom stojadina (automobil Zastava 101) i nas desetoro je skakalo u njemu. Mislim da se tu u spotu doslovce prenosi naslovna rečenica Meni je dobro, jer nam je stvarno tako i bilo. Nezapamćen provod!.“  Njihov kolega Djomla takođe je prepun utisaka :”Moja najbolja impresija je to što sam isekao auto, napravio od njega kabrio i tako ispunio dečački san. Oduvek sam to želeo da uradim i presrećan sam što je to ekranizovano. A o pena partiju u mom dvorištu ne mogu ni da pričam, to je nadmašilo sve utiske ikada.”
Igor je radio muziku i aranžman, Neven i Djomla tekst. Kao i sve prethodne spotove grupe IN VIVO, i ovaj je radila produkcija “Visual Fever”.

IN VIVO & Djomla KS feat. MARCONi „Meni je dobro“   – sreda, 04. decembar 2013. – YouTube premijera

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!