Saturday, June 22, 2024
HomeBluePreoblikovanje IT-ja

Preoblikovanje IT-ja

Pod sloganom „Preoblikovanje IT-ja“ (Reshaping IT), Fujitsu poziva svoje korisnike i partnere na godišnju konferenciju 9. i 10. novembra 2011. u Minhenu, Nemačka. Fujitsu Forum – ranije poznat kao „Fujitsu VISIT“ – ne samo što ima novo ime, već je ovogodišnji program dodatno proširen. Forum posetiocima omogućava diskusije na temu aktuelnih IT trendova sa Fujitsu top-menadžerima i stručnjacima, kao i prezentacije gostujućih predavača „visokog kalibra“ – naučnice, baronese Suzan A. Grinfild, i šahovske legende, Garija Kasparova. Internacionalna pop-zvezda Anastasja održaće prvog dana Forma koncert u okviru večernjeg programa.

Preoblikovanje IT-ja – Rolf Švirc, direktor kompanije (CEO), objašnjava novi strateški pravac. Centralna tema ovogodišnjeg Fujitsu Foruma je preoblikovanje IT-ja. Stručnjaci će se pozabaviti odgovorima na pitanja poput sledećih: „Koji su najveći IT izazovi današnjice?“ „Da li svi putevi vode u ’oblak’?“ i „Koji su ključni trendovi i tehnologije IT-ja sutrašnjice?“ U svom obraćanju, direktor Fujitsu Technology Solutions, Rolf Švirc, predstaviće novu strategiju kompanije, daće okvire IT-ja budućnosti i objasniti šta to predstavlja za klijente kompanije Fujitsu.

Ovim temama će se, takođe, baviti i Satoru Hajaši (Satoru Hayashi), izvršni potpredsednik upravnog odobra kompanije Fujitsu Technology Solutions, kao i Dr. Džozeg Reger (Joseph Reger), glavni tehnološki strateg kompanije (CTO) i Hans-Dieter Vajsuva (Wysuwa), viši potpredsednik Grupacije za prodaju proizvoda.

Društveni program sa vrhunskim liderima povezuje društvene teme sa poslovnim IT. Pored rukovodilaca i stručnjaka kompanije Fujitsu, oko 6.000 posetilaca iz regiona Evrope, Afrike, Srednjeg istoka i Indije – mogu da očekuju i dva veoma poznata gostujuća govornika sa međunarodnom reputacijom. Baronesa Suzan A. Grinfild (Susan A. Greenfield), naučnica neurologije i autorka popularnih bestselera iz Velike Britanije, razmotriće moguće scenarije budućnosti u 21. veku – 9. novembra, dok će se Gari Kasparov (Garry Kasparov), ruska šahovska legenda, svetski šampion i pisac, usredsrediti na to koji šahovski potezi mogu da unaprede proces donošenja odluka – drugog dana Fujitsu Forum-a.

Program i govornike će takođe dopuniti brojne sesije i razgovori sa stručnjacima. Na njima učesnici mogu da nauče o izazovima koji pogađaju informacione menadžere preduzeća (CIO) i IT korisnike – od energetski-efikasnih data centara i ekoloških IT tehnologija, do usluga i servisa računarstva u oblaku.
Za dodatne informacije, molimo vas posetite: http://ts.fujitsu.com/rl/ff2011/index.html

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!