Friday, May 24, 2024
HomeRedLjubav & SeksPriušti mu erotsku masažu

Priušti mu erotsku masažu

Ukoliko želiš li svom partneru da pružiš posebno zadovoljstvo, priušti mu masažu kojom će otkriti nova osetljiva područja i pripremiti se za vođenje ljubavi.
1. Odaberi toplu sobu bez promaje i pomoću prigušenog svetla, lagane muzike i mirisnih sveća napravi opuštajuću atmosferu. Neka tvoj partner legne na veliki peškir na krevet ili pod. Za masažu uvek izaberi kvalitetno ulje kao što je suncokretovo ili bademovo. Naulji ruke i širokim zahvatima nežno i postepeno maži svaki deo njegovog tela.
2. U početku izbegavaj erogene zone. Cilj masaže je spontano postizati uzbuđenje. Počni s masažom ramena i leđa, a potom priđi na zadnjicu i noge. Nakon toga, neka se parner okrene, te masiraj ruke, torzo i prednji deo nogu.
3. Masažu počnite blagim dodirom. Ruke prilagodi obliku njegovog tela i polako pojačavaj pritisak. Prje nego što pređeš na sledeći deo tela, ponovo ublaži pritisak.
4. Čak i kada dodaješ ulje, jednu ruku drži na partneru. Ulje jednostavno izlij preko ruke koja je u dodiru s partnerom, a drugom rukom ga utrljajte u njegovo telo.
5. Kako bi pojačala čari erotske masaže, ulje za masiranje sipaj u malu posudu i dodaj nekoliko kapi eteričnog ulja. Ova ulja ne treba previše utrljavati i primenjivati na najosetljivije delove tela. Ulja od lavande, geranijuma i ružinog drveta imaju umirujući učinak, majoran opušta umorne mišiće, a ulje od sandalovine opušta i ima dejstvo afrodizijaka.
 
Izvor: Joy

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!