Friday, June 14, 2024
HomeRedLjubav & SeksProbajte vežbe za bolji seks

Probajte vežbe za bolji seks

Želite da još više uživate jedno u drugome? Poradite na fleksibilnosti, snazi i ravnoteži.
Lični trener Greg Piterson napisao je knjigu “Seksualni fitnes: Vodič kroz vežbe za bolji seks”, u kojoj objašnjava kako vežbe utiču na naš libido i uspeh na tom polju.

Piterson ističe da je dobra forma čitavog tela važna, i da se samim time ne bi trebalo fokusirati samo na par grupa mišića.
“Za dobar seks je neophodna kondicija, ali i fleksibilnost, mada sve zavisi od tipa tela. Različiti tipovi trebalo bi da vežbaju različite grupe mišića, u zavisnosti od delova tela koji su im slabiji”, objašnjava on.
Piterson preporučuje sledeće vežbe:
Kardiotrening – poboljšava unošenje kiseonika i podstiče krvotok, što pomaže da seks duže traje i bude intenzivniji, bez da se bilo ko od partnera brzo umori.
Vežbe ravnoteže – za one položaje koji nisu baš tipični. Poslednje što želite je da se srušite sa kreveta, zato što niste mogli da održite balans.
Vežbe snage – pripadnici oba pola naći će se u situaciji da moraju da se pridrže ili održe u nekoj inače nezgodnoj pozi. Posebnu pažnju posvetite rukama, da biste mogli da izdržite taj “napor”.
Centralni deo tela – ojačajte stomak i leđa, to će vas učiniti stabilnijim. Piterson ističe i da će lepo oblikovana leđa i ravan stomak kod oba pola biti i privlačniji partneru.
Pokretljivost – što više ste svesni položaja tela i svojih pokreta, bolje ćete moći da se “snađete” u krevetu. Da ne pominjemo vežbe istezanja i fleksibilnosti!
Izvor: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!