Monday, May 20, 2024
HomeBlueProjektor za zabavu - Epson EH-TW490

Projektor za zabavu – Epson EH-TW490


Projektori sa punom HD podrškom nisu nikakva novina na tržištu, šta više poslednjih nekoliko godina većina proizvođača ovih uređaja teži  ka njihovom kreiranju odnosno prilagođavanju postojećih rešenja projektovanju HD sadržaja.
Kompanija Epson kao najveći proizvođač projektora na svetu u svojoj ponudi gotovo da više nema rešenja koja ne podržavaju projekciju HD sadržaja, međutim mnogo zanimljivija je činjenica da su cene HD projektora značajno niže u odnosu na period od pre godinu dana. Dobar primer odličnog, a cenovno povoljno pozicioniranog projektora je model EH-TW490 za koji Epson tvrdi da u svojoj klasi nema konkurenciju.
Za razliku od sličnih HD projektora na tržištu EH-TW490 je jedini model koji nudi i vertikalnu i horizontalnu korekciju slike do 30 stepeni i garanciju na lampu koja traje 3 godine ili 2000 sati. Kompaktnog je izgleda i veoma male težine i za svega par minuta se može montirati na najrazličitije stone i zidne nosače. Zahvaljujući mogućnosti poravnavanja slike, korisnici mogu lako korigovati ivice slike, bez obzira na ugao pod kojim postave projektor i to je ono što nam se posebno dopalo kod EH-TW490 projektora.
Podjednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji koja iznosi 3000 ANSI lumena i Epson-ova 3LCD technologija omogućavaju korisnicima da gledaju dobro osvetljene sadržaje živih boja bez potrebe da zamračuju sobu. Kontrast koji iznosi 1200:1 obezbeđuje intenzivne crne nijanse kako kod filmskih scena sa puno senki, tako i kod sportskih dešavanja, dajući jasnu sliku koja ne izgleda isprano. To samo govori kako je EH-TW490 odličan projektor za praćenje tekućeg svetskog prvenstva u fudbalu. Inače, kada smo već pomenuli kvalitet slike da kažemo još da je reprodukcija boja sa ovim projektorom na najvišem mogućem nivou, kao i da je detaljnost gotovo besprekorna.
Vrhunski kvalitet slike prati i dobra konektivnost, koja se opciono može dodatno poboljšati ugradnjom odgovarajućeg Wireless adaptera, a sve u cilju brže i  lakše komunikacije sa najrazličitijim mobilnim uređajima. I to bi u kratkim crtama bio EH-TW490 projektor za koji ostaje još jednom da napomenemo da je cenovno izuzetno povoljno kotiran u svojoj klasi, odnosno trenutno predstavlja Best Buy kupovinu. Sve preporuke!
Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!