Thursday, July 18, 2024
HomeArt ShowMuzikaPromocija albuma EHO šabačkog aternativnog rok benda EhoTon Biće održana u četvrtak

Promocija albuma EHO šabačkog aternativnog rok benda EhoTon Biće održana u četvrtak

Promocija albuma EHO šabačkog aternativnog rok benda EhoTon Biće održana u četvrtak, 18.novembra u 17 sati u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Album „EHO“ nedavno je objavljen za diskografsku kuću Multimedia music. Album je sniman u Studiju ROAD a za produkciju, miks, ali i značajnu pomoć oko aranžmana pesama bio je zadužen Dragan Alimpijević Pik.

 

„Od ovog albuma očekujem da će naći put do nekih novih slušalaca, šire publike“ rekao je gitarista benda Predrag Daničić o ovom izdanju. Basista Jovan Yoker Parmaković kaže da je album produkt njihovih želja, osećaja i stremljenja, a bubnjar Milan Firca Arnautović da su album „Eho“ izrodili posvećenost, rad i velika želja da se iskažu kroz muziku i reči iskažu njihove emocije. Bojana Abazović koja je otpevala vokale za album dodala je da je ovo album bogat muzičkim idejama.

Od snimanja do objavljivanja ovog izdanja došlo je do personalnih izmena u bendu te će na novim projektima koje EhoTon planira kao vokal nastupati pevačica Merlot Levert.

 

Na promociji albuma EHO prisutnima će se obratiti direktor diskografske kuće Multimedia Music i članovi benda EhoTon. Album će moći da se kupi po promotivnoj ceni.

 

Album “Eho” dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!