Wednesday, July 17, 2024
HomeArt ShowMuzikaPromocija albuma „Obale“ Zorana Veljkovića Kize biće održana u sredu, 10.novembra od...

Promocija albuma „Obale“ Zorana Veljkovića Kize biće održana u sredu, 10.novembra od 17h u Multimedia Music Record Store

Zoran Veljković Kiza je iskusni muzičar koji učestvovao u studijskom radu kao i na live svirkama mnogih poznatih muzičara sa ovih prostora (U škripcu, Patos, Madam Piano, Zoran Kalezić…). Takođe je sarađivao sa najpoznatijim beogradskim klubskim bendovima.

Za album „Obale“ kaže da je iskren, „organski“ projekat, odsviran za jedan dan: „To je pokušaj da zabeležim emocije nastale kod kumova na sojenici, kroz interakciju sa prirodom, bojama, ambijentom…

Kroz iskrenu emociju i u večitom traganju za zvukom na električnoj i akustičnoj gitari, pokušao sam da ispričam priču nastalu na obalama“ kaže Zoran i dodaje: „Cilj mi je da prenesem, kroz ambijentalnu svirku, deo impresija, boja i ambijenta kroz razmenu energije sa ljudima, prirodom… Kroz gitaru sam pokusao da ’naslikam’ emocije…

Na promociji albuma u sredu, 10.novembra u Multimedia Music Record Store, pored autora, govoriće i Rodoljub Stojanović, direktor diskografske kuće Multimeda Music, kao i muzičar Saša Ranđelović Ranđa.

Deo ekipe koja je učestvovala na albumu prirediće i kratku, akustičnu svirku za prisutne, a album će moći da se kupi po promotivnoj ceni.

Album „Obale“ na kojem se nalazi čak 17 numera, kao digitalno izdanje objavljen je na proleće 2021.godine za diskografsku kuću Multimedia Music, a sada je dostupan i kao fizičko izdanje i može se kupiti u na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!