Monday, April 15, 2024
HomeRedLjubav & SeksPronađite tajne erogene zone

Pronađite tajne erogene zone

Naša su tela prekrivena erogenim zonama koje se lako mogu promašiti. Seksolozi su razotkrili te skrivene tačke, a mi vam otkrivamo kako da izbegnete šabloniranu predigru i da iznenadite partnera.
Kosa i glava

  • Bilo da jedno drugom perete kosu ili da provučete prste kroz nju, osetićete žmarce. Prednost je to što se tako možete dodirivati i u javnosti. Neke žene se dodatno uzbude kada ih muškarac tokom odnosa povuče za kosu. Ipak, pazite da je ne počupate.

Butine i kolena

  • Butine i kolena su posebno osetljive zone, a zbog blizine genitalija najvrelije su tačke predigre. Dišite lagano u blizini unutrašnje strane njegovih butina. Osluškujte njegovo telo i pratite reakcije.

Stopala

  • Dok mu masirate stopala, čvrsto ih držite, a vrhovima prstiju prelazite od pete ka prstima. Stopala su obično vrlo osetljiva, pa pitajte partnera koliko čvrsta vaša masaža treba da bude. Poljupci na stopalima, a posebno na prstima, podižu želju do nivoa ključanja, a dok usne pomerate menjajte i intenzitet poljupca.

Ruke

  • Vrhovi prstiju su posle usana i genitalija najosetljiviji. Za masažu koja će ga isprovocirati lagano mu izvucite prst po prst, opuštajući zglobove.

Stomak

  • Stomak, a posebno njegov donji deo, još je jedna erogena zona. Zbog blizine genitalija osetljv je na stimulaciju. Dodir na stomaku mora biti nežan. Prelazite prstima od grudi nadole. Pravite prstima razne oblike, krugove, linije, pa čak i slova da biste menjali brzinu i ritam dodira.

Leđa

  • Stimulacija i masaža leđa mogu biti izuzetno uzbudljive. Ako partner leži, opustiće se u potpunosti, ali ako sedi, lakše ćete doći do osetljivih tačaka. Polako pređite preko leđa vrhovima prstiju da biste probudili nervne završetke, a onda ga masirajte jačim intenzitetom. Koristite dugačke i čvrste pokrete i poigravajte se ljubeći ga u vrat ili oko ušiju.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!