Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowPrvi porodični vikend u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin grad“ 8. i 9....

Prvi porodični vikend u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin grad“ 8. i 9. septembra

Prvi Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i „Vilin grad“ u Nišu održaće se 8. i 9. septembra.
Tokom ovog vikenda od 12 do 16 časova posetioci bioskopa „Cineplexx“ moći će da uživaju u filmovima za decu i porodicu, među kojima će biti letnji hitovi „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“, „Madagaskar 3: najtraženiji u Evropi“, „Čudesni Spider-Man 3D“, kao i nov animirani film „Hrabra Merida 3D“.
Deo Porodičnog vikenda biće zabavni prateći programi. U sva tri bioskopa gostovaće maskote iz popularnih dečijih filmova, mađioničari, balondžije i ostali zabavljači. Uz to, u holu beogradskog i kragujevačkog bioskopa će, povodom animiranog filma „Hrabra Merida 3D“, biti postavljen poligon, na kome će mališani moći da vežbaju veštinu streličarstva, pod rukovodstvom sportskog kluba „Arena No 1“. U beogradskom „Cineplexx-u“ posetioci će 8. septembra od 15 do 17 časova moći da učestvuju i u „Ledenoj menjaži“, velikoj akciji razmene 3D kartica sa junacima iz filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”.
Mališane koji tokom Porodičnog vikenda posete bioskope „Cineplexx“ i „Vilin grad“ očekuje po primerak časopisa „Mali Politikin zabavnik“ na poklon, dok će mali posetioci bioskopa „Cineplexx“ u Beogradu dobijati i „Fun & Fit Kids” proizvode.
U ponudi „Cineplexx-a“ će biti i specijalni Porodični meni, koji će posetiocima biti dostupan jedino uz karticu Porodičnog film kluba, po popularnoj ceni. Kartica omogućava i popuste za sve mlađe od 14 godina i još mnoge pogodnosti. Više o kartici i tome kako se učlaniti u Porodični film klub moguće je saznati na adresi http://porodicniklub.cineplexx.rs.
Porodični vikend će, nakon septembra, postati deo redovnog mesečnog programa bioskopa „Cineplexx“, uz premijere najboljih filmova namenjenih deci i porodici, poklone i promocije. Održavaće se svakog prvog vikenda u mesecu.
 

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!