Monday, December 4, 2023
HomePorodicaBebePrvi zvanični portret princa Džordža u društvu mame Kejt, tate Vilijama i...

Prvi zvanični portret princa Džordža u društvu mame Kejt, tate Vilijama i pasa

Budući kralj Džordž bezbrižno spava u rukama mame Kejt Midlton, koju, osmehujući se, grli njen suprug princ Vilijam. Tako izgleda prva zvanična fotografija malog princa, na kojoj su i porodični ljubimci Lupo i Tili.    
Prvi zvanični portret princa Džordža uslikao je njegov deda, Majkl Midlton. Kako prenosi “Dejli mejl”, kraljevski par nije želeo da angažuje profesionalnog fotografa, kako ne bi narušio porodičnu idilu. Kritičari ocenjuju da su fotografije lošeg kvaliteta, jer je otac vojvotkinje Kejt prekršio jedno od osnovnih pravila – dozovlio je da svetlost bije direktno u objektiv.
Ipak, bez obzira na to, ne može se poreći šarm tročlane porodice, ili bolje rečeno – petočlane, jer su se slikanju u bašti pridružili i psi Lupo i Tili.

Ponosni roditelji: Kejt i Vilijam deluju malo neispavano, ali srećno.

– Odluka da prvi portret princa Džordža bude snimljen u neformalnom maniru u skladu je sa Vilijamovim opuštenim pristupom. Profesionalni fotograf bi zahtevao mnogo nameštanja i specijalno osvetljenje, tako da je ovo osvežavajuća ideja – ocenjuje fotograf Brajan Aris.
Iz palate Kensington saopšteno je da su fotografije napravljene jeftinim fotoaparatom, dok su Vilijam i Kejt sa bebom bili u poseti kuće Midltonovih u Berkširu.
 
Izvor: Blic-Žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!