Thursday, April 18, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaPunk spektakl u Festu: 10 godina snage i bunta sa bendom Scordisci

Punk spektakl u Festu: 10 godina snage i bunta sa bendom Scordisci

Zapalite plamen strasti i bunta jer se bliži događaj koji ne smete propustiti – 10 godina postojanja benda Scordisci! Pripremite se za veče koje će odzvanjati snagom, energijom i autentičnim zvukom koji obeležava punk scenu – 2. marta u 21h u klubu Fest u Zemunu!

Nije svakog dana prilika da uživate u spektakularnom događaju koji slavi desetogodišnjicu benda koji je obeležio punk scenu – Scordisci! Ovaj bend, sa svojom istorijom i energijom, obećava da će vas ostaviti bez daha dok se budete prepuštali zvuku koji osvaja srca širom regiona.

Scordisci foto B.Milošević
Scordisci foto B.Milošević

 

Veče će otvoriti šumadijsko-pomoravski pank/metal bend iz Beograda, David i Golijati. Ovaj bend je nastao kao solo projekat pevača i gitariste Davida Miloševića (Kulise), a kasnije se razvio u stabilnu četvoročlanu ekipu koja osvaja srca svojom energijom i autentičnim zvukom.

Sa svojim prvim EP-om “Sila, masa, ubrzanje”, objavljenim za nezavisni lejbl Golijat produkcija, bend je već stekao veliku popularnost i priznanje. David i Golijati su nastupali kao predgrupa poznatim bendovima kao što su Goatmare and The Hellspades, Jorgovani i Atheist Rap, i već su osvojili publiku širom regiona.

Nakon David i Golijati, imaćemo poseban nastup benda Garage band, sastavljenog od iskusnih muzičara koji su ranije svirali u bendovima Prilično Prazni i Trnje, a sada izvode obrade kultnog benda The Clash. Njihov žestoki zvuk i autentična interpretacija pesama obećavaju da će zagrejati atmosferu i pripremiti publiku za glavni događaj večeri.

Scordisci-Fest
Scordisci Fest

Ali to je samo uvod za glavni događaj večeri – Scordisci! Njihov put na punk sceni je zapanjujuć, inspirisan velikanima poput The Pogues, Dropkick Murphys i Flogging Molly. Njihova muzika je sinonim za slobodu, bunt i snagu.

Scordisci su ostvarili zapažene nastupe na festivalima širom države, uključujući Rockaway Lake festival, Beer Garden festival, ŠLF i Arsenal fest, kao i na međunarodnim događajima poput Motorijade u Zenici i koncerta povodom Dana svetog Patrika u Sofiji, Bugarska. Njihov upečatljiv nastup obećava da će veče biti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

 

Ovo nije samo još jedan koncert – ovo je prilika da budete deo istorije punk scene u našem gradu. Ovo je veče koje obeležava sve ono što punk predstavlja – slobodu izraza, zajedništvo i autentičnost.

Pripremite se da uđete u vrtlog energije, uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka. Ovo je poziv da budete deo nečeg velikog, da se prepustite muzici koja osvaja srca i podstiče dušu.

Ulaznice: 500 RSD

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/913167860282184

Fest:

https://www.facebook.com/klub.fest

https://www.instagram.com/klubfest/

Scordisci:

https://www.facebook.com/Scordisci

https://www.instagram.com/scordisci.band/

https://www.youtube.com/@scordiscibend9089

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!