Monday, July 15, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaRITAM NEREDA ZAPOČINJE PROMOCIJU ALBUMA „NOVO DOBA“

RITAM NEREDA ZAPOČINJE PROMOCIJU ALBUMA „NOVO DOBA“

Novosadski bend RITAM NEREDA objavio je spisak nastupa na kojima će promovisati novi studijski album „Novo doba“ i najavio velike koncerte u Novom Sadu, Beogradu, Banja Luci, Zagrebu…

Bez sumnje jedan od najistrajnijih bendova na našoj muzičkoj sceni najavio je koncerte na kojima će promovisati album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom. Album je objavljen kao Record Store Day izdanje i naišao je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili.

 

Momci su najavili 11 koncerata širom regiona, od kojih izdvjaju koncerte u Novom Sadu, Beogradu, Beču, Nišu, Banja Luci i Zagrebu. Kompletna lista nastupa:

 

 

 

 

Early Bird ulaznice za koncerte u Novom Sadu i Beogradu biće u prodaji od utorka, 27. juna putem mreže Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 1200 dinara, dok će nakon toga ulaznice koštati 1500 dinara.

Ulaznice za koncerte u Banja Luci i Nišu će u prodaju krenuti malo kasnije, dok se ulaznice za koncert u Tvornici Kulture u Zagrebu prodaju putem sajta entrio.hr, a ulaznice za koncert u Beču putem sajta Eventix.io.

Ritam Nereda vec ima preko 1000 koncerata

RITAM NEREDA je bend koji iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata. Jedan je od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom.  Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju, između ostalih, i Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks i Phil Anselmo & The Illegals.

 

Spot za numeru “Lomi” – https://youtu.be/0MqhivLObMM

Spot za numeru “Tuđe zastave” – https://youtu.be/fZnrIdN4clQ 

Youtube.com channel – https://www.youtube.com/user/neredsource

Official facebook.com page – https://www.facebook.com/RitamNereda

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!