Saturday, April 20, 2024
HomeBlueArt Show"Roger Waters: The Wall" eksluzivno u bioskopima Cineplexx

"Roger Waters: The Wall" eksluzivno u bioskopima Cineplexx


Ekskluzivno prikazivanje koncertnog filma „Roger Waters: The Wall“, dokumentarne priče o jednom od najvećih remek dela u istoriji rokenrola, planirano je za 29. septembar samo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, sa početkom u 20 časova.
Najveća svetska turneja u istoriji izvedena od strane solo umetnika, na bioskopsko platno stiže u vidu revolucionarnog koncertnog filma, čiji scenario i režiju potpisuju Rodžer Voters i Šon Evans. Zasnovan na legendarnom albumu, Votersov „The Wall“ se može predstaviti kao audio – vizuelno remek delo koje zaslepljuje čula u kombinaciji sa intenzivnim ličnim putovanjem u kome se umetnik suočava sa gubitkom koji je doživeo prilikom rata.
Rodžer Voters je kompozitor, tekstopisac i suosnivač kultnog benda Pink Flojd, koji je redizajnirao i podigao šou „The Wall” na još viši nivo, kreiravši vrhunski događaj sa jedinstvenim doživljajem za publiku, bez obzira odakle se gleda i stvarajući produkciju koja prevazilazi sve do sada već viđeno na sceni. Nakon filma, svi gledaoci će imati priliku da uživaju u specijalnom prilogu gde Rodžer Voters, zajedno sa kolegom iz benda Pink Flojd Nikom Mejsonom odgovara na pitanja obožavalaca iz celog sveta.
Karte za ekskluzivnu projekciju filma „Roger Waters: The Wall“ su u pretprodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx i mogu se kupiti po specijalnoj ceni od 950 dinara za projekcije u Beogradu, odnosno 750 dinara za projekciju u Kragujevcu. Promotivna cena ulaznice će važiti do 31. jula.
Najavni spot filma možete pogledati na ovom linku.
Više informacija možete naći na www.cineplexx.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!