Thursday, December 7, 2023
HomeBlueSamsung iznenađenja na otvaranju nove „Tehnomanije“ u TC „Zmaj“

Samsung iznenađenja na otvaranju nove „Tehnomanije“ u TC „Zmaj“

Kompanija Samsung Electronics pripremila je akciju iznenađenja, pogodnu za opremanje kuće ili stana, za sve koji od 12. do 15. septembra posete novu prodavnicu „Tehnomanije“ u TC „Zmaj“.
Na akciji će biti kućni aparati ove kompanije, u okviru posebno osmišljenih paketa – Classic, Modern i Style. Paketi uključuju ugradnu rernu i ploču, veš mašinu, mikrotalasnu pećnicu, frižider i usisivač, a kupovinom uređaja u okviru paketa potrošači mogu uštedeti od 18.000 do 27.000 dinara.

Potrošači koji kupe kućne uređaje u okviru paketa Classic, po ceni od 170.299 dinara, na poklon dobijaju Samsung televizor, koji vredi 51.999 dinara. Ukoliko se odluče da kupe Modern paket po ceni od 200.799 dinara, dobijaju televizor u vrednosti od 76.999 dinara. One koji kupe paket Style, po ceni od 245.299, očekuje Samsung televizor vrednosti 102.999 dinara.
Prilikom otvaranja, za posetioce je planirana i demonstracija rada veš mašina sa EcoBubble tehnologijom u Samsung Smartzoni u novoj prodavnici „Tehnomanije“. Ove veš mašine omogućavaju efikasno pranje u hladnoj vodi i štede energiju do 70 odsto. Takođe, inovativna funkcija “Pametna provera”, uz pomoć aplikacije navašem smart telefonu, detektuje i dijagnostikuje greške u ranoj fazi i nudi jednostavna rešenja za njih ovo otklanjanje.
Kompanija Samsung Electronics, rukovodeći se svakodnevnim potrebama ljudi, veliku pažnju posvećuje razvoju pametnih uređaja za domaćinstvo. Pametni uređaji napravljeni su sa ciljem da pojednostave život korisnicima, brinući o njihovom zdravlju, uštedi vremena i novca, ali i o očuvanju životne sredine. Ujedno, ovako primenjeni smart koncept, omogućio je kontrolu mnogih uređaja putem interneta i mobilnog telefona.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!