Sunday, April 21, 2024
HomeBlueSamsung memorijska kartica za zahtevnije korisnike

Samsung memorijska kartica za zahtevnije korisnike

Nastavljamo sa predstavljanjem SD memorisjkih kartica kompanije Samsung, a ovoga puta u fokus stavljamo SDHC 16GB MB-SPAGC/EU katricu koja pripada klasi deset (class 10) i nudi veoma impresivne radne karakteristike. Konkretno sa SDHC 16GB MB-SPAGC/EU memorijskom karticom moguće je postići brzine upisa informacija od minimum 10MBps, dok za čitanje istih dostiže brzine i od 45MBps. Iz svega navedenog jasno se vidi da je ova kartica dizajnirana za najtahtevnije korisnike, dinamične osobe i sve korisnike koji su stalno u pokretu, a potrebne su im SD memorijske kartice vrhunskih radnih performansi.

Međutim, odlične radne performanse nisu sve što nudi ova memorijska kartica jer ista donosi i maksimalnu rezistenciju na sve spoljne uticaje, padove i potrese. Upravo zbog toga SDHC 16GB MB-SPAGC/EU kartica je pogodna je i za sportiste, kao i za specifična radna okruženja. Inače, ova memorijska kartica je i full vodootporna tako da je idealno rešenje i za podvodnu morsku opremu. Cena joj je za ono što nudi, veoma, veoma povoljna.
Cena (sa PDV-om): 1.594,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!