Monday, April 15, 2024
HomeBlueSamsung S840 PRO SSD - MZ-7PD512BW - veoma brz SSD!

Samsung S840 PRO SSD – MZ-7PD512BW – veoma brz SSD!

Samsung S840 PRO SSD – MZ-7PD512BW je pravi profi SSD i namenjen je najzahtevnijim korisnicima, gejmerima i entuzijastama. Pomenuti ima brzinu čitanja do 100.000 IOPS-a (u sekundi) kod direktnog upisivanja na SSD disk što ga u ovom momentu čini jednim od nabržih SSD-ova u svojoj klasi. Uz ovaj model Samsung isporučuje programe za upravljanje (Magician Softver), ali i za lako prenošenje podataka sa čvrstog na SSD disk (Samsung SmartMigration Softver).

Konstrukcijski posmatrano S840 PRO SSD – MZ-7PD512BW je veoma sličan aktuelnim EVO modelima, ali ipak se od njih razlikuje po nešto kvalitetnijoj izradi i upotrebi još naprednijih materijala sa kojima je prosto neuništiv. Upravo zbog toga pogodan je i za korišćenje u posebnim radnim okruženjima, kao i na terenu i opšte svim specifičnim uslovima. Njegova velika prednost (pored vrhunskih radnih karakteristika) je i jako mali stepen zagrevanja, kao i mogućnost implementacije i u stone i u mobilne računare.

Kao predstavnika najviše klase S840 PRO SSD – MZ-7PD512BW odlikuje i visok nivo kompatibilnosti sa svim aktuelnim Windows platformama, ali se isti odlično snalazi i sa velikim brojem Linux okruženja. Na OS X-u ga na žalost nismo probali, mada nam je to bila velika želja jer verujemo da bi upravo sa ovom platformom dao najbolje rezultate. Poput EVO modela tako se i S840 PRO SSD – MZ-7PD512BW na tržištu može naći sa i bez prateće opreme za montažu u eksterna kućišta koja dobro dođu za korisnike koji su stalno u pokretu. Cena mu nije mala, ali da je u svakom pogledu vrhunski SSD jeste, pa ko voli (i može) nek izvoli.
Cena (sa PDV-om): 52.270,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!