Sunday, April 21, 2024
HomeBlueSamtec S-1230

Samtec S-1230

Ove nedelje nam je na par dana druženja stigao još jedan Samtec-ov 2.1 zvučni sistem koji svojim radnim karakteristikama jasno stavlja do znanja da je namenjen svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka. Reč je o modelu pod nazivom S-1230 čiji izgled verujemo nikog neće ostaviti ravnodušnim kao ni veoma snažan i prostran zvuk.

Kao i svi Samtec-ovi zvučni sistemi koje smo vam predstavili u prethodnim nedeljama tako je i ovaj model napravljen od plastike i drveta punog kvaliteta. Zapravo od plastike su napravljeni sateliti dok je bas urađen od drveta. Kvalitet zvuka koji nudi pomenuti sistem je za svaku pohvalu – svi tonovi su maksimalno verno reprodukovani dok od distrzija i izobličenja nema ni traga ni glasa čak i pri maksimalnoj snazi (32W).

Ono što ipak Samtec S-1230 zvučnike čini apsolutno drugačijim od ostalih rešenja u ponudi je mogućnost da se na njih direktno poveže USB fleš ili eksterni hard drajv sa muzikom i pokrene reprodukcija. Takođe, ovaj zvučni sistem poseduje i SD čitač memorijskih kartica koji omogućava čitanje audio zapisa najrazličitijih formata sa ovih nosača informacija.

Suma sumarum Samtec S-1230 zvučni sistem je u svojoj klasi jedan od boljih i što je jako važno cenovno je veoma lepo pozicioniran. Nudi gotovo kristalno jasan zvuk i odlično se uklapa u svaki moderan kućni i poslovni prostor. Kada zatreba lako i jednostavno može da se prenese sa jedne lokacije na drugu, a i nije zahtevan po pitanju održavanja.
Cena (sa PDV-om): 5.554,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!