Sunday, June 16, 2024
HomeIstaknutoSanitarium ostvario san - Stigao CD „Udarac glavom”

Sanitarium ostvario san – Stigao CD „Udarac glavom”

Beogradski bend Sanitarium objavio je fizičko CD izdanje debi albuma „Udarac glavom”, objavljenog u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sanitarium je ovo izdanje „zaradio“ pobedom na drugom festivalu Mobil Music Fest koje organizuje portal Headliner.

Nakon što su u maju objavili digitalno izdanje svog debi albuma, momci iz grupe Sanitarium ostvarili su još jednu veliku želju – da se u prodaji pojavi i fizičko izdanje ovog albuma.

Držati u ruci CD svog benda deluje pomalo kao san, zar ne? Svakako jeste ostvarenje jednog sna! Znate, sve te pesme ste odsvirali mnogo puta, na bini i u studiju. Moram priznati da vam se neke stvari nekada popnu i na glavu. Ali CD, eh to je već nešto više“ kaže basista benda Viktor Kiralj i dodaje: „Govorim u ime svih članova benda Sanitarium kada kažem da je ovo nešto što se doživi samo jednom, i iskreno uživamo u ovome.“

Album„Udarac glavom“ objavljen je u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs.  Sniman je u toku 2022. godine u studiju „Agrodisk“. Snimatelj i producent albuma je Stevan Radoičić Šarki.

 

Spisak pesama na albumu “Udarac glavom”:

1.      Ja hoću više

2.      Upomoć

3.      Podseća na mene

4.      Režim

5.      Žuta zver

6.      Nisam sam

7.      Veliko ništa

8.      Novog sebe

9.      Revolt

10.   Intro/Bonus track

Sanitarium je alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji. Ono što ih najbolje opisuje je neograničena količina energije koju ostavljaju na bini i kontakt sa publikom. Na scenu izlaze kostimirani, sa svojim alter-ego likovima gde svako ima svoju ulogu. Oni su: Uroš Pajić Paja (gitara), Nenad Živković Žile (vokal), Viktor Kiralj Vik (bas gitara), Petar Dajić Peca (bubnjevi) i Marko Narančić Narke (gitara, vokal).

Kažu da, što se lajv nastupa tiče, energija ostaje: „Ali pored mantila i već viđenih stvari ćemo publici za jesenju sezonu pripremiti nešto spektakularno. Stay tuned!

 

 

CD „Udarac glavom“ grupe Sanitarium dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!