Friday, June 14, 2024
HomeGreenSaveti poznatih o dijeti koje ne treba slediti

Saveti poznatih o dijeti koje ne treba slediti

Glas poznatih ličnosti daleko se čuje, a mnogi se i ugledaju od njih. Ipak, ni poznati ne postpuaju uvek ispravno. Pročitajte koje njihove savete o dijetama ne smete slediti.

Lejdi Gaga

  • Pevačica je za “V” magazin izjavila da ne doručkuje, pije Pelegrino mineralnu vodu i da je dobra Italijanka. Pelegrino vodu pije sa limetom i uz cigaru. Mali monstrumi, ne slušajte Gagu i obavezno doručkujte.

Dženifer Aniston

  • Dok se pripremala za ulogu striptizete u filmu “Milerovi”, Dženifer je izjavila: “Bila sam na dijeti koja se sastojala od zeleniša, povrća, posnih proteina i kelja. Kada sam zaista želela da varam, jela sam čips od kelja.”

Beteni Frenkl

  • Televizijska ličnost i preduzetnica, Beteni Frenkl upravo je objavila novu knjigu “Rešenja mršave devojke: vaš vodič za kuću, zdravlje, porodicu, karijeru, stil i seks”. U njoj Beteni daje savete o dijeti poput: ”Nije važno ako preskočite doručak. Ne morate da doručkujete svaki dan.” Zatim kaže: ”Postoje dani kada možda nećete ni ručati, sve je to u redu.”

Gvinet Paltrou

  • Gvinet je tokom godina davala dosta suludih saveta za dijetu. Ovo je samo jedan od njih:”Radije bih pušila krek nego jela sir iz konzerve.”

Keli Ozborn

  • Iako nije nužno loša, ova Kelina dijeta je malo čudna:”Najmasniji obrok jedem ujutru. Ako mi se jede pica ješću je za doručak, salatu za ručak i ovsenu kašu za večeru.”

 
Izvor: B92

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!