Friday, June 14, 2024
HomeGreenSavršeno drvo klupa

Savršeno drvo klupa

Iako smo evoulirali od životinja na ljude, još uvek smo jako povezani sa majkom prirodom. Sa urbanizacijom i tehnologijom, teško nas je približiti lepoti prirode nalik na divljinu.

Drvo klupa jedan je od koncepta našeg dizajnera Marka Vučkovića. Ovo delo predstavlja ekološki nameštaj koji se može pohvaliti kvalitetom za meditaciju. Ovaj inovativni spoljni deo može biti instaliran ispod drveta, omogućavajući prolaznicima da uspostave vezu sa prirodom.

Ovaj projekat omogućava mesto za sedenje ljudi pod prirodnim lepotama, omogućavajući nam da dišemo punim plućima čak i u gradskim sredinama. Drveća su važna komponenta  prirodnog pejzaža. Ona takođe igraju važnu ulogu u proizvodnji kiseonika i smanjenje ugljen-dioksida u atmosferi.

Ova klupa ima pet rupa na vrhu, jedna je namenjena za drvo a preostale četiri za travu. Lako se instalira bilo gde, kao što su ulice, plaže, parkovi, čak i u zgradama. Savršeno je za ljude koji vole da meditiraju, jer se na taj način približavaju samoj prirodi.

Drvo klupa može da izdrži teške vremenske uslove, kao što su kiša ili sneg, jer voda prolazi kroz četiri otvora na klupi i time snabdeva travu i drvo potrebnom vlagom.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!