Friday, May 24, 2024
HomeRedLjubav & SeksSaznajte koliko ste dobri u krevetu

Saznajte koliko ste dobri u krevetu


Značajan faktor dobrog seksa je kompatibilnost, odnosno koliko odgovarate jedno drugom, jer ono što se svidelo vašem bivšem u krevetu ne mora da znači da će da odogvara vašem sadašnjem.
Iako je poznato da ako je vama seks bio odličan, verovatnoće su velike da je i vašem partneru bilo sjajno, ali i pored toga želimo da saznamo kako se naš partner oseća. To možete vrlo lako da zaključite, posmatrajući njegove pokrete.
Ako vidite da su mu šake i stopala zgrčeni, to je znak da je u potpunoj ekstazi i da bi možda trebali malo da usporite da se sve ne bi završilo prerano.
Takođe, siguran pokazatelj toga da uživa u sexu sa vama je njegova spremnost da proba neke nove poze. Ako ste mu pružili seks koji će dugo pamtiti, neće moći da skine ruke ni pogled sa vas i flertovaće sa vama ostatak dana ili večeri, a ponekad će čak biti spreman na još jednu rundu.
Ipak, najbolji pokazatelj da ste sjajni u krevetu biće ako vam on sam to kaže, a da ga niste pitali. Tada budite uvereni da je zaista uživao, a ne da to govori iz učtivosti.
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!