Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowSensation se vraća u Beograd

Sensation se vraća u Beograd

Sensation se vraća u Beograd 12. maja, ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom  Innerspace.

Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena. Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.

Ekskluzivna pretprodaja ulaznica traje do 5. februara na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 evra.

Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. februara, od 10 časova pre podne na sajtu sensation.com kao i na svim Card Service prodajnim mestima.

Cena regularne ulaznice iznosi 7000 dinara  (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP Delux ulaznice koštaju 14.000 dinara, (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com).

Sve informacije  o Sensation spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama: www.sensation.com/http://www.ig-see.com/www.facebook.com/sensation.serbia,www.youtube.com/SensationBelgradehttp://twitter.com/SensationSerbia.

Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smisluInnerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!