Saturday, April 20, 2024
HomeBlueArt ShowSick Individuals na drugoj “The Book Of 2015” Jägermeister žurki

Sick Individuals na drugoj “The Book Of 2015” Jägermeister žurki


Ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da uživaju u još jednoj audio-vizuelnoj manifestaciji u organizaciji Jägermeister-a i Belgrade Banging-a. Holandski di-džejevi i producenti, Sick Individuals, otvoriće novo poglavlje u “The Book Of 2015”seriji događaja pod nazivom “We Are From The Future” 20. marta u Mikser House-u.

Di-džej dvojac Sick Individuals dolazi iz Holandije, zemlje koja je poznata po razvoju ovog muzičkog pravca. Dominantnu poziciju na EDM sceni stekli su zahvaljujući saradnji sa nekim od najvećih svetskih zvezda kao što su Dannic, Axwell i David Guetta, kao i nastupima na poznatm festivalima poput Sensation, Mysteryland i Ultra Music festivala.

Ovog petka, EDM zvuk promovisaće poznati holandski duo koji je uzdrmao scenu elektronske dens muzike. Uz festivalsku scenografiju, light show rasvetu i specijalne efekte, dobrom raspoloženju će doprineti i jedinstveni ukus biljnog likera koji će biti poslužen na kreativan način i pomoći da se rashladi vrela atmosfera.

“We Are From The Future powered by Jägermeister” je druga od sedam najavljenih Jägermaister žurki koje će se održavati tokom cele godine, vođene jedinstvenom porukom prijateljstva: “Friendship Is Cooler Than Coolness”. Kupite vaše karte na vreme i zakoračite u budućnost elektronske muzike!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!