Thursday, July 18, 2024
HomeTechnolifeDigitalizacija PoslovanjaSiguran i pouzdan cloud - Domaći cloud sa enterprise cloud servisima i...

Siguran i pouzdan cloud – Domaći cloud sa enterprise cloud servisima i lokalnom podrškom

Trenutne geopolitičke prilike navode sve veći broj kompanija u zemlji da razmisle o korišćenju cloud servisa kod lokalnih cloud provajdera. Razlog ovome je povećan rizik od mogućnosti da servisi od kojih direkno zavisi celokupni biznis i kompletno poslovanje, a koji se nalaze kod globalnih cloud provajdera, budu onemogućeni zbog sankcija ili politike. Kompanije u Srbiji prepoznaju ovaj rizik i bave se njegovim upravljanjem. COMING kao vodeća cloud kompanija kod nas ga prepoznaje kroz povećan broj upita za migraciju servisa na svoje servere, odnosno na COMING cloud infrastrukturu.

Upravo su krize izazvane pandemijom i aktuelnom ratnom situacijom dovele do povećanja značaja i sigurnosti koju donosi izbor lokalnih ponuđača cloud servisa. Domaći cloud provajderi, koji su se dokazali kao pouzdani partneri, mogu da opravdaju nivo usluge koju nude kroz sertifikate, bedževe i partnerstva. COMING je ISO 27001, ISO 2001 i ISO 9001 sertifikovan. Ova kompanija upisana je u Evidenciju posebnih CERT-ova i na listi je partnera za podršku IKT sistemima od posebnog značaja u našoj zemlji. Ima visok nivo poverenja kod svetskih prozvođača tehnologija za poslovna okruženja koji se ogleda u visokim nivoima partnerstva i drugim priznanjima kao što je VMware cloud verified. Posebno se izdvaja činjenica da je COMING Veeam cloud connect partner.

COMING tim je danas u stanju da na svojoj infrastrukturi obezbedi pouzdanu i komfornu IT platformu za poslovanje kompanija ili organizacija bilo koje veličine ili profila. Uz konsultanske usluge i pouzdan cloud sa ovom kompanijom je danas moguće nadoknaditi svaki nedostatak IT resursa sa kojim se preduzeća i kompanije susreću u svom poslovanju. Kompanije u Srbiji a i šire mogu da povere svoje pojedinačne servise ili ukupno poslovanje u tehničkom i kadrovskom smislu COMING-u. Ova kompanija je u potpunosti spremna da bude odgovoran i pouzdan IT tim svakom poslovnom okruženju.

Upravo je uz pomoć cloud tehnologija moguće učiniti biznis (i celokupno poslovanje) agilnim i fleksibilnim, otpornim na pretnje i bližim krajnjim korisnicima. Ovde je važno prepoznati da su navike krajnjih korisnika u korenu promenjene. Korisnici očekuju da će servise, usluge i proizvode naći brzom pretragom preko inetrneta, da će usluge u najvećem procentu moći da im budu isporučene odmah i bez interakcije, da će pronaći jasne i korisne informacije i lako zaključiti šta žele za sebe i svoje poslovanje i da će to što im treba platiti i nabaviti, takođe preko interneta. Samo uz digitalizaciju poslovanja moguće je da se postigne da se priđe ovakvim korisnicima. Cloud tim kompanije COMING za digitalizaciju poslovanja može da pomogne kompanijama i preduzećima različitih veličina na ovom putu.Kompanija COMING je spremna da sva zainteresovana preduzeća u Srbiji upozna sa svojim dugogodišnjim partnerima koji dele iste vrednosti sa svojim korisnicima. Pravo je vreme da se obezbedi business continuity, a uz COMING cloud servise to je itekako moguće.

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!