Thursday, July 18, 2024
HomeHumanost na deluŠirioki osmeh za humanost Međunarodni klub žena (MKŽ), 5 i 6 decembra...

Širioki osmeh za humanost Međunarodni klub žena (MKŽ), 5 i 6 decembra 2021

Međunarodni klub žena (MKŽ) iz Beograda je ponovo osmislio kreativni način da prikupi sredstva kako bi pomogao osetljivoj populaciji u Srbiji. Nakon uspeha nedavne akcije „Moda za humanost“ gde smo na tihoj aukciji prodali odeću koju su nam donirali dizajneri za našu humanitarnu akciju, Klub trenutno nudi mogućnost da dobijete profesionalne portrete za vas, vašu porodicu i prijatelje, u predivnom prazničnom ambijentu.

 

Hotel Hyatt Regency bez naknade ustupa prostor Klubu gde vam na raspolaganju stoji nekoliko stručno dekorisanih i posebno ukrašenih ambijenata, od Božićne atmosfere do zimske idile. Profesionalni fotograf Zlatko Djordjević napraviće neograničeni broj fotogrfija u vremenu od 20 minuta, koje vam stoje na raspolaganju. Oni koji uplate za foto sesiju dobijaju svoje fotogrfije odmah nakon sesije i mogu da zatraže do pet retuširanja.

KUĆA LEA i KARE Beograd,  su velikodušno ponudile da besplatno pruže svoje usluge, nameštaj i ukrase da bi uredili i dekorisali prostor u prazničnoj atmosferi. Umetnica i vešti „zanatlija“ Aleksandra Šunjević i Centar Zvezda, doniraće za ovu priliku, elegantne ukrase koje je napravila za novogodišnju jelku.

 

Foto sesije u organizaciji Međunarodnog kluba žena biće održane u nedelju 5. decembra od 10.00 h do 19.00 sati i u ponedeljak od 16.00 do 21.00 h. Cena jedne sesije iznosi 9.900,- dinara i sav prihod (sem troškovi) biće upotrebljen za humanitarne akcije.  Učesnici mogu da se prijave onlajn preko formulara na Book your Photo Shoot.

 

Međunarodni klub žena je registrovana, neprofitna Nevladina organizacija koja broji blizu 100 članica iz više od 30 država. Članice su supruge diplomata u Beogradu, i supruge predstavnika stranih firmi u našoj zemlji. Cilj Kluba je da promoviše prijateljstvo i solidarnost među ženama, da im pomogne da se adaptiraju na okrženje u novoj privremenoj domovini, kao i da bolje upoznaju običaje i kulturu zemlje domaćina. Jedan od važnih ciljeva je i da doprinesu humanitarnim i filantropskim akcijama.

Od 2011. godne MKŽ je prikupio preko 560.000,00 evra. Taj novac je iskorišćen za pomoć osetljivim osobama i onim zajednicama koje su izložene posebnom riziku. Ranijih godina, pre pandemije, Klub je jednom godišnje, u decembru, organizovao veoma popularni Humanitarni/Božićni bazar na Beogradskom sajmu, kako bi prikupio sredstva za humanitarne projekte. Na Bazaru na Sajmu učestvovalo je na desetine ambasada, što je obično privlačilo veliki broj posetilaca iz Beograda i okoline. Nažalost, Kovid 19 je sprečio Klub da odži ovu manifestaciju, već drugu godinu za redom.  Stoga su članice u ovom periodu morale da budu kreativne i da smisle druge načine kako bi prikupile sredstva za humanitarne akcije. Tako je prošle godine objavljena knjiga „Beograd viđen očima stranaca“ , ove godine je nedavno održana tiha aukcija pod nazivom „Moda za humanost“,  gde je ponuđena dizajnerska odeća, a sada, 5-tog i 6-tog  decembra to je akcija „Široki osmeh za humanost“.

 

Na raspolaganju su dva bajkovita ambijenta koja su uredili profesionalni dekorateri. I to volonterski. Možete da za cenu od 9.900,00 dinara odaberete novogodišnju atmosferu sa predivno ukrašenom novogodišnjom jelkom, ručno pravljenim umetničkim ukrasima,  ili zimsku idilu za pamćenje. Slikajte se sa svojom decom i porodicom ili sa dragim prijateljima. Biće to nezaboravne fotografije, koje ćete godinama moći da pogledate, bilo da su u foto albumu ili uramljene na vašoj komodi. Sa profesionalnim fotografom koji će u sesiji od 20 minuta napraviti neograničeni broj slika, moći čete da odaberete pet retuširanja. Obucite se praznično i ovekovečite sebe i drage osobe u najboljem raspoloženju i ambijentu. I učinite nešto dobro. Novac prikupljen na ovaj način ide u dobrotvorne svrhe.

Prijave online na  Book your Photo Shoot.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!